onsdag 25 september 2013

En styrkedag

Igår fixade jag en massa hemma med lite Premerajobb, tvätt av bäbiskläder samt annat smått och gott. En knapp timme Body Balance framför senaste Dvd'n (Skönt att slippa tänka och bara följa med!) hann jag dock med. Förvånande nog kände jag mig mycket smidigare än på senare tid. Jag tycker det borde vara tvärt om, men förmodligen har jag "krympt" lite i och med att vätskan (Äntligen!) släppte taget.

Idag har dagen verkligen gått i ett nafs. Började med förskolelämning innan jag höll en teknikgenomgång samt statuscheck med en ny coachingkund. Roligt och givande även för mig.Vidare iväg för egen träning. Styrka denna gång. Det blir liksom bara yoga/balance och styrka nu då jag verkligen inte kan förmå mig till att köra den typ av konditionsträning som skulle kunna funka - simning eller konditionsmaskiner. Eller, om bäbisen bestämmer sig för att stanna länge i magen kanske jag får samla mental ork till att åtminstone simma, det känns ändå förhållandevis ok, men annars får den sista träningen bli enformig. Men styrkan går ju iallafall att variera inom.

Idag var det dags för ben och rygg. För benen i stort sett samma övningar som förra tisdagen, så det ska bli intressant att se om träningsvärken blir lika brutal som då. Hoppas inte!

När jag kom hem och hade duschat och ätit lunch blev jag helt plötsligt supertrött och la mig för att vila lite. Det visade sig dock bli nästan två timmars sömn. Verkligen lyxigt att kunna sova så mitt på dagen.

1 kommentar:

Unknown sa...

härligt! en halvtimmes sömn tog jag mitt på dan, det är ljuvligt. men åh nu vill jag träna, orka röra mig utanför lägenheten... buhu.