söndag 22 september 2013

"Ledig"

Så kom då sista jobbdagen. Efter veckor av slit lyckades vi bli tillräckligt klara för att öppna vår nya stora, fina butik. Då passar jag på att jobba min sista dag på länge. Det känns konstigt men samtidigt lite naturligt, då jag fått en annan arbetsroll i och med detta. Jag pausar mitt emellan två eror på något vis. Men hur som helst är skönheten (Ja, butiken alltså) väl värd ett besök om du har vägarna förbi! Särskilt om någon månad då även de sista pusselbitarna förhoppningsvis är på plats.


Gårdagen, första dagen på den nya delen av mitt liv, gick verkligen i ett. Återigen spenderades timmar på Ikea. Jag vet inte för vilken gång i ordningen sedan flytten, men det har blivit ett gäng. Jag tycker dock att det är helt ok, så mig går det ingen nöd på. Värre är det med andra familjemedlemmar... Storhandling (Det gäller att passa på när vi har tillgång till bil!) och annat fix och vips hade hela dagen gått. Någon träning blev det inte. Det har det inte blivit sedan i tisdags faktiskt. Först på grund av den fruktansvärda träningsvärken som gjorde mig halvt rörelsehindrad, och sedan på grund av massivt jobbande. Men ikväll måste jag ta mig i kragen och låta rygg och axlar få jobba lite i gymmet.


Förmiddagen spenderade vi bland annat i skogen. Det är ingen stor skog vi har här bakom, men det ca 3km långa spåret med dess omgivningar räcker fint som äventyr åt en 2,5-åring. Fikapaus efter halva turen blev det och det var så skönt ute trots att regnet hela tiden hängde i luften. Jag gissar att det kommer bli fler turer likt denna framöver.

3 kommentarer:

anneliten sa...

SJälv får jag ångest på IKEA. Vare sig det är mycket folk eller inte. Det är liksom en enda lång påminnelse om att allt man borde fixa hemma inte är fixat hemma...

Unknown sa...

vad mysigt och skönt att få undan på den där att göra-listan!

Löpning & Livet sa...

anneliten: :)

jonna: ja verkligen. har känt mig lite stressad, men nu börjar det ordna sig :)