lördag 28 september 2013

Istället för lidingöloppet

Sista helgen i september brukar betyda Lidingölopp för den här familjen. Sedan debuten i ösregnet 2007 har jag sprungit alla år utom 2010 då jag var gravid med Sixten. Och så idag då. Det skulle nog inte gå något vidare bra på de där tre milen i vecka 38...

Vi hade en tanke om att åka ut till Lidingö ändå, som åskådare. Men så kändes det så jobbigt att behöva trängas på tunnelbana och buss med vår vagn och min mage. Så det blev annat istället. Jag gick till gymmet en sväng och körde ett pass med lite blandade överkroppsövningar på temat boll. En balansboll var inblandad i samtliga övningar. jag gillar att ha sådana där teman. Gillar utmaningen i att se hur många/vilka övningar jag kan hitta på som involverar ett visst redskap. Idag blev det en del axlar, en triciepsövning, ett par ryggövningar samt lite mage. En lagom mix på fyrtio minuter.Efter gymmet gick jag vidare till simhallen och mötte upp de andra två. Ett nöje som mest är till för den minsta av oss, men när han är lycklig är vi lyckliga. Ungen älskar allt som har med vatten att göra och det riktigt lyste ur ögonen på honom idag. (Precis som det gjorde igår, då vi det kom en liten lastbil och levererade mat vi köpt på nätet. Det var första, men definitivt inte sista, gången vi handlade mat över nätet. Vilken grej! Slippa trängas i affären och slippa släpa hem tunga kassar. Bara klicka lite på datorn/paddan/telefonen och sedan få allt levererat till dörren. Verkligen värt!)

Hem för lunch och middagslur och nu är en ute på långpass och vi andra två ska snart gå ut en sväng innan middagsfix och allmänt lördagsmys. En helt ok lördag. Även om det inte är mycket som slår ett lidingölopp.

6 kommentarer:

anneliten sa...

Man kan vara rätt säker på att det blir lidingölopp nästa år också. Men visst känns det trist för stunden att inte vara där.

Malin sa...

Ja Lidingö är ju nåt visst. Har varit uppe senaste 3 åren o kikat. Sen sprungit tjej o halva några år tidigare. Kanske kan bli nästa år? :) Men jag tror att 15 km är mer lagom för mig :)

Unknown sa...

nästa år kanske vi är med?

du är så flitig med bollen! jag har köpt /fått en, men inte blåst upp den ännu ;(

mammaspring sa...

Här är en till som funderar på nästa år!
Vecka 38... redan?! Känns som att jag nyss läste om att du var gravid. Tänk så tiden går fort. Supermycket kraft till dig nu! Bara några veckor kvar nu tills du får knyttet i din famn.

Aka sa...

Tjoho
Jag vann lidingöloppet igår ;)

Löpning & Livet sa...

Ja det kommer fler lidingölopp! Fast jag hoppas på att få en plats till Berlin Marathon nästa år och om det lyckas får Lidingö vänta ytterligare ett år :)

Tiden går väldans fort och snart kommer det springas fort för oss alla som är gravida eller skadade/sjuka just nu!