söndag 20 januari 2013

Vilken fin helg

Smidiga tågresor och en helg hos vännerna i Norrköping. Vi har ätit massa god mat, druckit vin och klarar av årets första semla. Varit på lekland för första gången och åkt pulka. Skrattat åt toddlern som ena stunden är äta vänner och nästa stund vara osams på grund av diverse leksaker.

En dryg timmes löpning fick avsluta min helg, men det kunde jag lika gärna ha haft ogjort. Det var inget kul och det var så segt så segt. Jag vet inte vad det var med mig men lätt gick det inte. Energi i systemet borde jag ha så det både räcker och blir över men det hjälpte tyvärr inte idag. Det var helt enkelt en sådan dag. Det kommer som tur är nya dagar. Dagar där jag är snabb och lätt.

2 kommentarer:

Annoula sa...

Men så söt han är!

Och det låter som en härlig helg... Ja, minus löpningen då. Men man måste väl ha sådana pass för att uppskatta de bra ;)!

Lisa sa...

Länge sen jag tittade in här nu!:)
Lite tungt med seg-pass, men jag håller med föregående kommentar: Då känner man skillnaden när man väl få lätta ben igen:)