söndag 13 januari 2013

Tufftuff

Jobblördag. Jag tog benen till jobbet via ett tempopass. Inte i närheten av samma känsla som förra lördagen. Dels ett helt annat underlag (Det är snö igen!) och dels en sliten kropp. Jag befinner mig i slutet av en tuff vecka och även om det inte är alls lika tufft som det är längre fram på säsongen så känns det. Det var ett bra tag sedan jag sist körde tuffa veckor och det märks verkligen.Vad tror ni om den där reflexvästen? Visst står det Andréa skrivet på den?! Tror jag måste ha. Problemet är att jag vet att den kommer i en annan fin färg till hösten, men vad fasen, jag kan väl aldrig få för många reflexvästar? :) Det får dock vänta lite. Det där oväntade mobilköpet igår gjorde ett stort stort hål i min plånbok. Och gav en stor olustkänsla.

10 kommentarer:

AKA sa...

Long time no see! En sån reflexväst behöver ja me!!!!!

anneliten sa...

Jag har bara en reflexväst som jag undviker i det längsta genom att springa i dagsljus. Men den där var rätt snygg faktiskt. Vilken är höstfärgen? För mig som inte är så rosa av mig.

Ingmarie sa...

Ja du hade en riktigt jobbig dag i går... Kanske du ska ge dig västen som present? Och telefonen, får du inget på försäkringen?

Löpning & Livet sa...

Den kommer i orange till hösten, riktigt fin!

Jag hoppas på att få pengar på försäkringen men räknar inte med det. Hoppashoppas!

Snorkkis sa...

Fasen så olustigt med telefonen. Har sytt fast reflexer på tightsen och jackan så jag skippar faktiskt väst... funkar dåligt med väst och ryggsäck (som iofs har fullt med reflex på). Men skulle man ha en rosa kanske...

Anonym sa...

Jag tycker aldrig man kan få för mycket av något löparrelaterat. Men plånboken håller sällan med.. ;-)

Livskraft sa...

Snygg, den är ett måste!

Unknown sa...

Usch vad tråkigt med mobilstölden! Men jag kan verkligen känna igen mig i dina tankar, att det kan hända jobbiga saker, fast då hoppas man ha fyllt sin kvot litegrann... ologiskt men ändå, så funkar tanken. Hursom jäkligt olustigt att någon stjäl ur ens egen ficka!!!

Snygg väst, måste vara farligt att arbeta på löpbutik :)

Daniel sa...

Snygg!

Elli sa...

Vilken snygg reflexväst! :-)