måndag 14 januari 2013

Tekakor, långpass och klippning

(Förra) veckans enda lediga dag gick som vanligt snabbt. Jag började den med sovmorgon till halv nio och då har ju halva förmiddagen redan passerat. Men efter frukost blev det iallafall tekakebak. Riktigt goda. Synd att allt hembakt tar slut så snabbt bara.Ett långpass stod näst på tur efter andra nödvändiga och onödvändiga aktiviteter. Fruktansvärt omotiverad var jag innan men väl ute undrade jag hur bag kunde känna så? Det var mitt favoritväder med 5-6-7 minusgrader, sol och snö. Och med nyupptäckta podcasten Värvet i lurarna gick tiden snabbt. Jag hann med att avsluta. Intervjun med Hanna Hellqvist, lyssna på hela intervjun med Mona Sahlin och större delen av intervjun med Johan Rheborg. Ni som gillar att lyssna på Sommar i P1 gillar säkert Värvet. Rekommenderas verkligen! Det planerade 23 kilometrarna blev till 24,1 kilometer och det känns ju bra. Tuffa veckan över och denna vecka lätt. Jag börjar med vilodag.


Och jag började med att klippa av lite hår. Riktigt välbehövligt ska jag säga. Skönt få bort massa jox i nacken och putsa till lugg och annat.

3 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

grymt långpass, inspirerande! jag har fastnat i 2 mila svängen. men kanske skulle springa någon kilometer längre nästa gång!

Du ser fantastisk ut! Frisyren passar dig väldigt bra! Snyggt!

Anonym sa...

Låter som en skönt långpass!
Och snyggt. Alltid skönt att gå till frissan. Jag ska dit på måndag. :-)

Jonna sa...

Skönt att klämma till ett långpass! Det är skönt att springa och lyssna på radio tycker jag också... men samtidigt är iphonen lite stor och klumpig att ha med sig tycker jag.