torsdag 17 januari 2013

Ogivande och rogivande

Fy fasen vad det var segt att springa imorse. Som så ofta är det när jag lättar på träningen som tröttheten kommer. Imorse med besked. Hopplöst orkeslös var vad jag var och lägg till snömodd i mänger på det. Och fartlek. Om än lätt. Nja, inte mitt livs bästa pass. Ogivande. Men väl värd långhelg nu. Och två dagars springuppehåll.Igår som sagt hemjogg och yoga. Body Balance för att vara mer exakt. Och exakt lika underbart som alltid. Välbehövligt. Öppnande och rogivande. Sm varje gång frågar jag mig varför jag inte hittar mer tid till det där. Jag behöver det och det borde ju vara så värt att hitta de där stunderna. Kanske dags att omprioritera lite.

4 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Jag skulle verkligen behöva ta mig tid och yoga. Kommer ihåg hur rofylld, mjuk och avslappnad man blir av det!

Suzan sa...

Trevlig helg!!!

Fit-Eva sa...

Love those arms!
Och ja, när jag drar ner på löpningen blir jag SEEEEG!
Ha en fin helg!

Unknown sa...

vad härligt med långhelg! Grymma yogabilder, du ser ut som en riktig yogi! Min stela skidåkarkropp skulle behöva yoga... eller åtminstone stretching... :P