tisdag 8 januari 2013

Den där känslan (och den man inte vill ha)

Tänk vad mycket roligare det blir när det ligger snö på marken! Sixtenbmev glad över att åka pulka till föris och jag över att få springa med knarr under fötterna till jobbet. Dock var det väldigt blöt snö och pulkan funkade ungefär som en plog. Dessutom var det rätt tungsprunget men det gör inget.När det var dags att springa hem var känslan dock sämre. Det var så fruktansvärt segt! Och all snö förvandlad till slasksörja. Först när jag närmade mig Årsta kom vintern tillbaks. Tur det. Vägde upp lite av den kassa känslan.

Pannkakor, grädde, bär och vaniljkesella väntade hemma och jag tror jag åt sex stycken. Kanske var det bara energibrist som satte krokben för springbenen.Body Balance. Även fast jag inte instruerar någon fast klass nu i vår kommer jag köra på egen hand här hemma minst en gång i veckan. Fungerar finfint om jag möblerar om pyttelite. Och känslan. Oslagbar. Starkare, mjukare och lugnare. Avstressad. Energifylld. Endorfinig. Älska den känslan! Den känslan.Ibland behövs nya, egenpåhittade positioner för att få till bloggbilder. Allt för konsten.

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Löpning, pannkakor och balance, vilken underbar dag (även om löpningen kunde varit roligare). Jag kör på löpning, trx och massage, känns helt ok det med :)

Annoula sa...

GÖTT!
Själv åt jag sushi till lunch igår och våfflor till middag... Hmmm... Härlig kombination :)!