tisdag 22 januari 2013

SkrivlustIbland får jag ett sånt himla sug efter att skriva. Problemet är att jag inte alltid vet vad jag ska skriva om. Som igår. Och idag. Jag vill känna fingrarna smattra över tangenterna och bilda ord, meningar och stycken. Men jag har inget särskilt att skriva om för tillfället. Livet rusar på och det händer inte så mycket mer spännande än vanligt. Ja, det skulle vara att vi missade en husvisning igår bara för att kollektivtrafiken inte behagade gå när den skulle, sedan kan jag i och för sig tycka att en halvtimme är lite kort med tid för en visning. Synd var det iallafall för det var ett väldigt fint radhus som vi förmodligen skulle ha gillat. Om det skulle ha blivit vårt är dock en helt annan fråga. Nu ser jag det som att det inte var meningen att vi skulle 'få' just det där. Kanske dags att skaffa bil förresten. Ja, och körkort för min del. Jo, det är sant, jag har inget men det är en lång historia.


Jag och printade tights alltså. Det hör var mina första. Kanske blir det snart ett par tredje? Det finns iallafall ytterligare ett par att köpa på jobbet. V får se.

I övrigt kan jag berätta att jag nyss körde ett pass Body Balance med mig själv. Det var som vanligt underbart. Däremot var mina två korta och ytterst lugna transportjoggar idag ungefär lika sega som turen i söndags. Tråkigt men förr eller senare vänder det. Jag kan även berätta att jag kokat en snabbvariant hallonsylt. En påse frysta hallon kokade jag i typ 5 minuter ihop med någon matsked rårörsocker och en skvätt limejuice. Gott blev det och jag längtar om möjligt ännu mer till morgongröten. För att ytterligare öka på energiinnehållet har jag börjat koka med ett par teskedar nötsmör. Vissa dagar mandelsmör, nära hasselnötssmör och ytterligare andra jordnötssmör. Jag känner att jag behöver äta (ännu) mer än jag redan gör. En och annan semla kommer förmodligen att slinka ner i magen nu framöver, men jag behöver ju mer näringsrika grejer också. Men semlor är fasen inte dumma alltså. Nu är det dags för årets andra!


Hur många kommer jag hinna äta innan jag tröttnar i år?

4 kommentarer:

Annoula sa...

Dags att skriva en träningsbok :-)?

Mia sa...

Alltså, det skär i min själ att jag inte gillar semlor. Men det braiga är att när andra fikar semlor så fikar jag något annat. Typ chokladbollar och kladdkaka :)

Hannah Kapstad sa...

Jag brukar också ha det problemet med skrivandet. Tycker det är rätt jobbigt, speciellt när man känner i hela kroppen att man vill skriva något.

Dessutom har jag heller inget körkort, dock lider jag inte speciellt mycket av det just nu. Annat än att jag hade så enkelt kunnat hälsa på familjen om jag hade ett.

Anna (Orka mera) sa...

Ja det är lika spännande varje år att se hur många semlor man hinner med :)
Jag går loss på min andra på lördag! Då har jag tvingat min kompis att baka...mohahahaha!