söndag 27 januari 2013

Inte enligt plan men helt ok ändå

Det blev inte långpass, för jag kom på en smart kompromiss istället. Eftersom tiden gick och jag var helt i ofas med min energinivå och hunger så fick det bli ett kortare pass. Och så kom jag på att jag ju faktiskt börjar 12 imorgon. Det betyder att jag både hinner lämna Sixten en timme senare på föris OCH springa ett kortare långpass om jag inte sölar allt för mycket. Fina grejer det där med schemalagt komptidsuttag.


Idag blev det istället prick 10km varav alla kilometrar utom de två första och de två sista sprangs som medelhård distans. Dock var det väldigt moddigt och blåsigt så någon fart att skryta med blev det inte. Men det gör inget för nu väntar klyftpotatis och bönbiffar och till kvällen säkerligen något smaskigt. Vi är bra på det där med smaskigheter vi nämligen. Nästan lite för bra men då är det väl tur att vi springer så mycket att det nästan inte räknas.

2 kommentarer:

anneliten sa...

Lite omplanering är helt OK ibland tycker jag. man kan inte vara slav under ett schema - då blir det inte kul.

Anonym sa...

Bra när man kommer på såna där bra lösningar! :-D