söndag 8 april 2012

Tillbaka i stan

Det var en snabbtur vi tog till landet den här gången. Mindre än två dygn var vi hemifrån, men det sköna med det är att vi fick möjlighet att njuta av lite vårigare väder. Jag tog mig en skön tur runt Årstaviken. Det var lite blåsigt men solen sken. Dessutom hade jag lyckats klä mig väldigt färglatt (igen). Rosa och orange var tydligen temat för dagen.

Under fanns en orange t-shirt också...

Men färg är kul! Jag tänkte på det under tiden jag sprang. De allra flesta jag mötte och sprang om var rätt gråa i jämförelse. De som sprang gick visserligen lite mindre i gråskala, men bland promenerarna fanns inte mycket färg. Säger hon vars garderob (med vanliga kläder) till största delen består av svarta plagg...

8 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Snyggt!

Ingmarie sa...

De där coola kläderna är tydligen snabba också! ;-)

mammaspring.com sa...

Shit vad du ser cool ut! Behöver lära mig...

Unknown sa...

Ja de flesta är rätt svartklädda. Löparna jag möter just nu likaså. Förutom om fötterna, där är det färgglatt!

Jonna sa...

Snyggt! Och vilken form du har, du är ju snabbare än blixten! Och Sixten :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Jag älskar färgglada träningskläder! Jätte fin var du i din outfit!

Västgötskan sa...

Jag har försökt börja tänka färg. Man just byxorna är än så länge svarta, svarta, svarta. Behöver nog också lära mig. :-D

Malin sa...

Blir alltid så himla sugen att shoppa löpar-kläder när jag läser din blogg ;)