måndag 2 april 2012

Speedy

Min kropp verkar vara inne i något slags flyt nu för jag känner mig stark. Inte så sliten alls varken igår efter passet eller idag. Fast i krigarlåten, som är nästan 8,5 minuter, under kvällens balance-instruerande kom det lite mer mjölksyra än vanligt. Men det är ok, jag skulle nästan undra om det inte varit så.

Ingen löpning idag ungefär så som det nästan alltid är på måndagar. Istället blir och blev det en kvarts coreträning med hjälp av TRX-band och därefter Body Balancen. Flowet från lördagens cykling satt tydligen kvar för idag kändes det bättre än det gjort på länge. Fint så.

I övrigt är det mycket i några dagar nu. Först tolvtimmarsmåndag som nästan alltid. In med mat, kolla mail och lite bloggar, sedan duscha och sova. Upp jättetidigt för en morgonjogg till jobbet och sedan inventera i ett par timmar innan öppning. Jobba, springa hem, intensivumgås med Sixten någon halvtimme innan han måste sova. Jag hann inte träffa honom nu ikväll, jag kommer kanske inte träffa honom imorn bitti (Ja, han finns ju såklart i huset, men han sover ju förhoppningsvis hela natten.) Så imorgon kommer jag längta hem. På onsdag väntar en födelsedag och jag får se om livet är "slut" vid trettio som jag trodde när jag var typ tjugo. Hehe.

8 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Livet är nog inte slut! Det börjar först efter 30 :)

Ingmarie sa...

Sötnos, Ditt liv har inte ens börjat! ;-) Din bästa tid finns framför dig. :-)

anneliten sa...

Nä, livet är inte slut efter 40 heller. Undrar hur det är med 50?

Marre sa...

Nä, livet är verkligen inte slut vid 30, det är då det börjar! :) Härligt att du är inne i ett flow, fortsätta så!

Jonna sa...

Åh, vilken härlig känsla att vara inne i ett flow! Förstår att du saknar Sixten när det blir långa dagar!

Petra sa...

Jattegrattis i forskott far man val saga da! Kan bara meddela att livet blir annu roligare nar du klivit over 30-strecket. :)

Ann sa...

Åh, älskar den där känslan av att känna sig stark och att allt bara flyter på. Lova att utvärdera det där med att fylla 30, snart är det visst min tur och jag är lite nervös minnsann...;-)

Västgötskan sa...

Jag har passerat 30-strecket. Och jodå, jag lever än. (Tror jag...) Ha ha! :-D