onsdag 25 april 2012

Lugnt var det här

Jag fortsätter ta det lite lugnt efter den ganska tuffa helgen. I måndags blev det "bara" min balanceklass, vilket ju egentligen inte är så särskilt bara med tanke på att hela kroppen får jobba en hel del. Ingen mesträning det där med yoga.

Igår blev det "bara" den där fina joggen till jobbet, sedan tunnelbanan hem sent på kvällen. Idag blir det visserligen springning både till och från jobbet men endast lugn sådan. Först imorgon blir det lite tuffare träning.



Nu på morgonen fokuserade jag dock på teknik under en del av passet. Efter tre kilometers uppvärmning sprang jag fyra kilometer där jag verkligen försökte ta kortare och snabbare steg jobba med tipsen Lisa gav mig i söndags. Fascinerande hur tempot automatiskt höjdes trots att det bara blev lite mer ansträngande! Så mer teknikträning kommer det definitivt bli för mig framöver. Men nu måste jag jobba. Hoppas din onsdag blir toppen!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Härligt! Jag märkte samma sak på mitt pass igår, tempot ökade rätt rejält när jag jobbade på tekniken och Lisas tips. Och inte blev det SÅ mycket jobbigare. Mer sånt!

Västgötskan sa...

Jag skulle också behöva köra mer teknikträning. Bra gjort!

Och ja, yoga är verkligen en riktig genomkörare. :-D

Jonna sa...

Häftigt med tipsen och att det märks omedelbar temposkillnad! Jag skulle också verkligen vilja ha mer teknikträning i löpning...

Löpning & Livet sa...

caroline: ja visst var det lite av en ahaupplevelse!?

västgötskan: bara att börja :)

jonna: ja, de flesta har nog ett behov av det, oavsett nuivå. Nyttigt!