tisdag 10 april 2012

Dagens

Det gick ju bättre än väntat det där med snabbdistansen. Det började inte regna och blåsten var inte så farlig trots allt. (Värre var det på hemvägen, då både blåste och regnade det.) Dessutom var benen ganska pigga och jag kunde hålla en rätt bra fart utan att behöva slita allt för mycket. Jag kände mig stark och sprang kontrollerat hela vägen. Roligt när det är på det viset. För det är det ju inte alltid. Formen verkar vara bra just nu. Då gäller det bara att träna klokt så att den behålls och gärna slipas till ytterligare lite. Inte så många veckor kvar till årets första halvmara nu. En månad ganska exakt. Nog för att det förmodligen är svårt att göra en bra tid där i trängseln, men det vore roligt att åtminstone sätta banrekord. Vilket jag borde göra då jag tagit det lite lugnt de senaste två gångerna jag sprungit. Loppet har ju legat lite för nära sthlm marathon då. Men nu är det tre veckor mellan loppen och det känns nästan perfekt.

I övrigt kan jag konstatera att jag (återigen) har tagit på mig lite för mycket och känner mig lite mer stressad än jag vill. Jag inser att jag kommer behöva skära ner lite på något, men det kommer bli svårt att bestämma vad. Allt är ju så roligt. Det bästa vore om dygnet hade lite fler timmar.

8 kommentarer:

LöparKrille sa...

Bra jobbat på snabbdistansen. Det blir nog en bra halvmara för dig.

Anna (Orka mera) sa...

Grymt vad du har eld under skorna! Göteborg kommer att bli plättlätt för dig!

Jonna sa...

Åh, jobbigt att du känner stressen... jag med faktiskt... det är ju så lätt att säga ja till roligheter men svårare att dra sig ur sen... tror du kanske har samma åkomma?

Kul med halvmara, du kommer flyga fram tror jag!

Ann sa...

Grymt bra jobbat! Åh vad spännande det ska bli med dig i Göteborg, tror du kommer slå till med nåt riktigt ordentligt bra där, du är ju i tidernas kalasform kvinna!
Heja du!

Anna sa...

Å vad spännande det ska bli att se din tid i Göteborg. Du verkar vara i grym form. Bebis is the shit! Och ja, tänk om dygnet hade i alla fall bara ett par timmar till.

Alexandra sa...

Göteborgsvarvet ja... Har du något direkt tidsmål, förutom banrekord?

Löpning & Livet sa...

Alla som tror jag ska springa jättesnabbt: Jo fast alltså, jag startar inte så långt fram som jag skulle vilja. Jag har fått en plats via jobbet och vi startar i gruppen "team guld" som är typ 6, 7 eller kanske tom 8e grupp. Inte bästa förutsättningarna. För två år sedan, då jag inte sprang i eget namn, startade jag i grupp 7 och ägnade mig åt sicksackande och ryckig löpning från start till mål. Men hoppas kan man :)

Unknown sa...

Spännande att se vad du får för tid i Göteborg, låter ju lovande det där! Själv är jag glad om jag tar mig runt, 3 veckor efter mara :)

Jobbigt med för lite tid, fast det brukar ju gå i vågor känner jag. Speciellt när man jobbar för sig själv!