fredag 6 april 2012

Mot skogen, mot påsken

Vi sitter i en bil på väg mot Småland där påsken ska spenderas. Iallafall två dagar av den. Att åka bil är inget vi gör ofta. Vi har ingen bil så ska vi åka får vi hyra. Jag har inte ens körkort faktiskt. Men jag borde ju skaffa inser jag. Eller nja, nu när vi inte har bil är det ju en onödig (stor) utgift, men om vi skaffar. Vilket vi väl gör så småningom.Sixten somnade mindre än fem minuter in på färden. Själv hade jag tänkt jobba men datorn dog innan jag fick igång den. Kanske ett tecken på att jag borde ta helledigt. Glad påsk!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Vi har inte heller bil Behövs inte här i 08;a land. Vi räknade på det där när vi flyttade hit och kom fram till att det är billigare med taxi och hyrbil med tanke på hur sällan vi kör. Trevlig påskhelg och se till att chaffisen kör försiktigt! :-)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Hoppas att ni har och får en jätte fin påskhelg! Kram