fredag 20 april 2012

Springtransport

Torsdagsmyset bestod av fruktsallad, turkisk yoghurt och honung. Det gäller ju att variera sig.

Vilodag för benen men inte desto mindre att göra för det. Dagarna går så snabbt att jag knappt hinner tänka. Sixten hann att bli 14 månader i torsdags och vart alla de dagarna blivit av är svårt att förstå.

Om man ser lite överdrivet fejkglad ut så går det.

Idag tar jag benen till jobbet (<- klick klick) som för det mesta. Tyvärr regnsnöar det så jag känner mig inte särskilt sugen får jag erkänna. Snålheten tar dock överhanden så det kommer bli springtransport. När det regnar och blåser är cyklingen mycket värre. Jag mutar mig själv med att jag får köpa lite lyxigare grejer till andrafrukosten som jag äter på jobbet. Det brukar funka och kommer så göra även idag. Bara att ge sig iväg.

11 kommentarer:

Ann sa...

Haha, jag tänker på precis samma sätt, att cykla är än värre...och så belönar jag mig med nåt mysigt eller gott efteråt. Kaffet efter morgonens korta kylslagna historia var magiskt!!
Men har du ingen keps i det här vädret?! Det är ju min räddning!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Bra artikel! Och min man har också börjat transportspringa till jobbet, så vi nu kan vi oftast lösa pusslet barnumgänge och löpning:)

Snorkkis sa...

Ja vilken bra artikel. I morse mesade jag dock ur...

Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner sa...

Jag brukar också tänka att man även pengamässigt förtjänar sin morgonlatte när man sprungit till jobbet och inte åkt kommunalt. Fast just nu springer jag så lite så jag har ändå månadskort så den teorin håller inte riktigt för mig.

mammaspring.com sa...

Vilken härlig dag du verkar haft trots snö och regn... men du... du har troligtvis skrivit om det förrut... men vad har du för rygga?

Ha en härlig helg

Anonym sa...

Fint att få experthjälp av sulor på Löplabbet av just dig! De får hänga på när jag transportspringer mellan Lidingö och Stureplan :-)

Löpning & Livet sa...

ann: just ja, keps finns ju. hade glömt det :)

caroline: perfekt ju! så blir det din tur sen :)

snorkkis: och mycket är för att du inspirerat!

miss agda: smart, så har jag aldrig tänkt :)

mammasrping: det är den här: http://www.loplabbet.se/store/tillbehor/salomon-xa-20-backpack-dam-21566.html

anonym: hoppas de blir bra! :)

Ingmarie sa...

Dum fråga kanske men hur gör du med lunchmat? Har du den i ryggan? Superbra artikel!

Löpning & Livet sa...

Oftast springer jag med matlåda, det går bättre än jag trodde faktiskt. Lägger den längst ner och saker ovanpå. Fast om det är soppa så fryser jag in den först :) Ibland tar jag dock med en eller två extra när jag cyklar eller åker tunnelbana, men det är inte så ofta det finns så många lådor :) Någon gång i veckan köper jag lunch. Frukost/mellanmålsgrejer har jag på jobbet.

Jonna sa...

Fina bilder och bra artikel! Jag har också funderat på hur man gör m lunch, nu fick jag veta! En sk grötpåse borde funka också , men gröt är väl eg för klen lunch om man ska träna både morgon och kväll .

Tränar för Maraton sa...

Jättebra sätt att hinna springa för oss småbarnsföräldrar. Har själv rätt ofta passat på att springa till / från jobbet för att det är enda chansen att hinna med det över huvud taget.