söndag 22 april 2012

Genomtränad

Jag tror nog att de flesta musklerna har fått jobba i helgen. Träningsvärk har jag på många ställen men konstigt nog inte i vaderna. Jag trodde det skulle kännas rejält där med tanke på spänstträning med mera igår.


Under helgens första pass. Bild lånad från Sparkibaken.


Dagens klasser var båda väldigt bra! Först löpningen med Running Swedens Lisa Blommé och hennes kollega Jörgen. Teknikträning och lite styrka. Efter en uppjogg sprang vi ungefär 10 varv på en loop som tog runt minuten. Efter varje varv pausade vi ungefär lika länge och körde istället olika styrkeövningar, främst för bålen. Under löpningen låg fokus på teknik. Lisa kollade av och gav tips. Jag fick beröm men kan öka kadensen lite för att inte bli så "sittande" (vilket jag är mycket medveten om att jag lätt blir, särskilt när jag blir trött). Små tips och trix som gjorde stor skillnad och från och emd nu ska jag bli bättre på att lägga in teknikträning. Det var det tag sedan nu inser jag. Minst en gång i veckan får bli målet.


Innan yogan. Bild lånad från Upp & Hoppa.


När vi kom tillbaks bytte vi om och gjorde oss reda för helgens sista pass som var MOJO yoga. Perfekt avslutning på en tuff helg. Det var första gången jag körde MOJO konceptet men jag gillade det. Mycket statiskt i början och sedan mer dynamiskt. Lagom utmanande sekvenser och positioner.

Sist av allt delades det ut lite priser för olika saker och till min stora förvåning vann jag kategorin "Helgens outfit"! Det var nog min fina kjol från Loverunning som var den största anledningen till vinst skulle jag tro. En platttång och en pt-timme fick jag. Stort tack för det!

Efter en lugn och skön hemjogg summerar jag en tuff men rolig och givande helg! En välfylld goodiebag gav lite extra skimmer till det välordnade arrangemanget Blogger boot camp.

7 kommentarer:

Västgötskan sa...

Låter som en alldeles underbar helg! :-D

mammaspring.com sa...

Låter så härligt och mysigt... :)

Jonna sa...

Det verkar riktigt riktigt kul och välarrangerat! Du inte bara är genomtränad efter helgen, du ser jäkligt genomtränad ut också!

mikael sa...

Med tanke på den form du är i, och du kommer vara ännu bättre tränad om 2-3 månader, tycker jag det är dags att du reviderar dina målsättningar :)

Annika sa...

Hej! Jag har massor av bilder på dig från BBC om du vill ha! Mejla i så fall :)

Ingmarie sa...

Jag "hoppas" du har träningsvärk även i dag. ;-) Härlig helg!

Löpning & Livet sa...

annika: ja! jag mailar!