onsdag 11 april 2012

Hej å hå


Bara lite spex. Inte så mycket träning.

Två lufsjoggar idag. En till jobbet och en hem. Den till jobbet lite längre än den hem från jobbet. Inte så mycket att säga om det. Det blir många lufsjoggar på en vecka. Men jag gillar dem. Ett halvtimmeslångt styrkepass med mina kompisar järnkloten här hemma sedan. Djupa benböj med hopp med den ena av dem i händerna framför bröstet. Hoppas inte granntanten under blev alltför irriterad. Barfota var jag iallafall och jag försökte landa så tyst som möjligt. Två kombinationsövningar i form av marklyft och bicepscurls samt axelpress och tricepspress bakom huvudet. Marklyften är ju bra för min springkropp men de övriga två var mest för att jag ville ha in lite nytt och roligt. En del bålstabilitetsräning ger de ju iaf. Lite draken och excentriska tåhävningar på det och så svingar med tyngsta klotet som avslutning. Kort och effektivt.

2 kommentarer:

Jonna sa...

Lufsjoggar kan vara nog så skönt tycker jag! Bra disciplin med hemmastyrka också!

Västgötskan sa...

Det blev hemmastyrka här också idag. Väldigt enkla övningar, men svettig blev jag. :-)