torsdag 5 april 2012

En bra dag

Det var en bra trettioårsdag jag hade. Den började som sagt med en sconesfrukost på sängen där jag också fick en blus och en karta över London. För dit ska vi nämligen åka i höst! Det betyder att resfattiga jag ska får resa utomlands två gånger på ett år, roligt!

Ett tempopass tog mig till jobbet och där hade det gjorts i ordning med mysfika (Min frukost nummer två bestod igår av wienerbröd och kaffe. Hehe.) och paket. Vilka fina kollegor jag har! I paket låg, kanske inte helt oväntat, ett par skor och jag kan nu konstatera att jag lyckats utöka skoparken med hela 4 nya medlemmar på en månad. Oj då.

En lagom jobbdag och sedan middag på en italiensk restaurang följt av en liten filmkväll fick avsluta dagen. Blommor, choklad och massor av grattishälsningar både via nät och vanlig post mötte mig här hemma. Tänk att jag har så många som bryr sig om mig.

1 kommentar:

Unknown sa...

Grattis igen! Kul med Londonresa i present! Skor är billigare här förresten - fast det kanske jag inte skulle ha sagt? ;)