tisdag 17 april 2012

Kom igen Andréa

Ehrm... Jag erkänner. Jag har slarvat väldigt mycket med min backträning. Eller nej, inte slarvat, värre än så. Senast jag körde backintervaller var i somras. Oups. Jag skäms nästan lite.

Det är lite meckigt att få till just backintervaller när jag springer till eller från jobbet, men idag börjar jag tolv och hann alltså med ett pass på morgonen. Benen har ju varit piggare, men det är ju inte så konstigt att de börjar protestera lite nu efter de senaste dagarna. Nu ska de få ta det lugnt ett tag dock.


Dagens bästa pepplåt.

Sprang iväg till en backe jag visste skule vara ungefär 300m. Dit är det 3,2km, dvs ganska lagom. Väl där körde jag 6 intervaller i backen som visade sig vara ungeäfr 350m. Lugn jogg ner. Som vanligt känns det mer än tufft på vägen upp men på nedvägen lätt lätt. Pulsen sjunker snabbt och jag känner mig stark. Fokus låg idag på teknik och mindre på fart. Med tanke på de senaste dagarna måste jag ändå säga att det gick bra. Roligt. Hemjoggen gick sedan väldigt mycket lättare än ditjoggen . Som alltid, jag är segstartad.

PS: Om du som jag gillar att träna med Kettlebells och vill lära dig mer såg jag att Madde kommer hålla en kurs här i Stockholm snart. Kika in hos henne vetja.

9 kommentarer:

Karin - FitnessochHälsa sa...

Grymt jobbat med backintervallerna! Jag har tänkt köra några imorgon så nu blev jag extra peppad!

Anna (Orka mera) sa...

Det finns inget stopp på dina ben!!! Grymt!

Jenny sa...

Grymt! Jag blev tok-inspirerad till att köra backe nu!

Jonna sa...

Hu, jag får knappt till ett enda pass och du bara matar på! Grymt kört!

mammaspring.com sa...

Superduperduktigt gjort!! Blir också sugen på mer backträning!

Snorkkis sa...

Jag tror ändå att du har backlöpningen i kroppen så mycket backar det finns här i omgivningen (svårt att undvika dem på vanliga pass). Härlig back-pepp annars!

Unknown sa...

Backe är kul ju! Åtminstone på hemvägen :)

Löpning & Livet sa...

karin: roligt att peppa!

anna: ja det är starka nu!

jenny: kul!

jonna: men du cyklar en massa ju!

mammaspring: Tack!

snorkkis: jo lite, fast då springer jag ju så sakta :)

mialena: haha, precis :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Bra jobbat! Backintervaller är nog mitt favvopass just nu. Kan inte riktigt förstå varför:)