torsdag 26 april 2012

Här är det lite trött

Jag tror jag fortsätter på den lugnare banan ett tag till faktiskt. Iallafall idag. Det känns som om det är något slags förkylning på gång men det vill liksom aldrig bryta ut. Jag tycker att det är svårt i sådana lägen. Jag har inte ont i halsen och känner mig inte sjuk, däremot känner jag mig seg och känner att det är något som ligger och lurar någonstans där bakom. Oftast tycker jag att det är lika bra att köra på, fast kanske lite lugnare. Antingen brukar det då bryta ut eller så blir det inget av det. Vi får väl se hur det går den här gången.

Trött i benen. Foto; janehaglund.se

En stor del i det hela är förmodligen att jag skulle behöva sova ett dygn eller två. Det känns som att jag aldrig hinner ligga riktigt i fas. Dock har jag väl bara mig själv att skylla. Visst, vissa kvällar när jag har mycket att göra rusar tiden fram men andra är det mer att jag fastnar i soffan med något spel på mobilen, med att kolla in twitter eller bloggar eller något annat onödvändigt. Sju timmars sömn brukar det bli och det är inte tillräckligt för mig nu när jag tränar såpass mycket och jobbar mer än heltid. Nä, nu måste det bli bättring!

10 kommentarer:

Jonna sa...

Åh, ta det lugnt nu du och försök "Planera in" extra sömn! Kram på dig.

Snorkkis sa...

Bra iaf att du vet med dig var tröttheten beror på; då är det ju "bara" att åtgärda!

Västgötskan sa...

Oerhört frustrerande känsla när man känner något i kroppen, men det aldrig bryter ut. Antingen kan det dra dit pepparn växer eller bryta ut. :-P

Men hoppas du slipper blir sjuk! Jag längtar tokmycket efter att få träna. Jäkla förkylning..

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Hoppas på att inget bryter ut! Är nog klokt om du försöker sova lite mer då!

Suzan sa...

Har inte kommit i fas här än heller, du såg grym ut på BBC! =)

i min lilla lilla värld sa...

Ush! Hoppas inte det blir värre

Ingmarie sa...

Sömnbrist kan knäcka även den bästa!

Malin sa...

Jag har länge letat efter de tightsen du har på bilden.. Vet du var de finns?

Löpning & Livet sa...

I helgen ska jag (försöka) sova lite mer!

Malin: Yes de finns på löplabbet! Kolla webshopen: http://www.loplabbet.se/store/klader/dam/kompression.html

Anna sa...

Jag känner igen det där med sömnen!! För mig blir det också oftast 7 timmar och det är precis så det blir lite underskott. När fredagen kommer så är det som slutspurten på ett långlopp, eller sista hindret på en låång bana man ska ta sig över, hehe. Sista sucken liksom!

Vi får skärpa oss med mobilandet på kvällarna!!! :P