tisdag 24 april 2012

En alldeles perfekt morgon


Jag vaknade av fågelkvitter och solstrålar. Pigg och utsövd trots att jag la mig något senare än jag tänkt mig. Jag hann umgås lite med matglada toddlern (helt galet vad mycket han får plats med i sin lilla mage) och ändå fixa alla morgonbestyr utan att stressa ihjäl mig. Jag slapp klä på mig buff och vantar och det blev nästan för varmt med en t-shirt med tröja över. Ryggsäcken kändes lätt och solen strålade från himlen. Benen var glada och sammarbetsvilliga, nästan så att jag fick hejda dem. Jag valde den alra finaste springvägen och kom fram i god tid så att jag nu hunnit duscha, fixa mig i ordning, äta och dricka kaffe. Till och med blogga. Jag har en lång dag framför mig med utbildning efter stängning. För andra dagen i rad hinner jag bara se Sixten ett par timmar på morgonen. Men det känns ok. Jag tar igen det en annan dag. Jag vet ju att han har det superba med pappan där hemma.


- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

Jonna sa...

Härlig morgontur! Kämpa på under din långa arbetsdag!

Magnus sa...

har en liten kort kort ressession av olika appar till träning... kom gärna med egna erfarenheter så jag vet vad jag ska välja! :) http://westerstrand.blogspot.se/2012/04/runkeeper-endomondo-cardiotrainer.html

Jenny sa...

Som du sa, helt perfekt! Härligt!

Anna (Orka mera) sa...

Så underbart!

Västgötskan sa...

Ser helt underbart ut! :-D

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vilken härlig start på dagen att hinna med så mycket!

Livskraft sa...

Underbara bilder. Ja tänk så mycket vädret gör med orken.

Johanna sa...

Låter verkligen som BÄSTA starten på dagen! Att hinna både umgås med de käraste och sen springa i fågelkvittret med pigga ben... mer sånt!

Var för övrigt roligt att träffa dig i helgen! :D

Lisa sa...

Åh vad härligt det låter! Själv cyklade jag till jobbet på morgonen och det var verkligen vår i luften. Äntligen!