måndag 16 april 2012

Mera långpass

Eftersom jag jobbade i lördags är jag ledig idag. En ganska bra deal då det var snö och blött i lördags och sol och vår idag. Ibland har man tur.

Det är också helt perfekt att låta benen få springa långt när de redan är lite slitna. Det var min tanke iallafall, men grejen är att de inte blev så slitna av gårdagen. Det kan ju låta malligt eller så, men man vänjer ju sig vid distanser och 20km sliter helt enkelt inte så mycket. Nu sprang jag ju visserligen lite snabbare igår så helt superpigga kändes ju inte benen idag, men tillräckligt pigga för att springa 23km iallafall. Runt 20km idag igen hade jag tänkt från början, men jag missbedömde rundan jag tänkt mig så det blev några kilometer extra innan jag var hemma. Ingen högre fart idag, men ändå helt ok fart för att vara långpass.

Hemma igen och klockan var bara 10.

Nu känns det faktiskt att benen har sprungit långt två dagar i rad. Dessutom var jag och Sixten iväg och fikade vid Vinterviken med Caroline och hennes bäbis. Utefikapremiär för året för mig. Riktigt skönt faktiskt och fint vid vattnet. En promenad på det blev det ju också eftersom vi hade så mycket att prata om. Så nu är benen lite trötta faktiskt.

8 kommentarer:

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Du är grym du!
Tack för en supertrevlig fika idag! Det får vi göra om snart, tiden gick ju för fort! Nu ska vi ge oss ut på en liten tur:)

Jonna sa...

Oj, två sådana långpass dagarna efter varandra! vilken tjej, vilken grej!

Uppochhoppa sa...

Oj, oj, oj, det där mararekordet kommer antagligen flyga all världens väg!!!

Västgötskan sa...

Tur att du sprang ett långpass åt mig också! ;-)

LöparKrille sa...

Bra jobbat! Två långpass direkt efter varann, inte dåligt!

Anna (Orka mera) sa...

Härlig dubbel det där! Bra jobbat!

sofie sa...

härlig blogg, härligt goo! :)

Löpning & Livet sa...

caroline: definitivt göra om!

jonna: ja det hör ju inte till vanligheterna, men det gick bra :)

uppochhoppa: vi får se, kanske. hoppas!

västgötskan: :)

löparkrille: nej, jag känner mig ganska nöjd faktiskt!

anna: tack!

sofie: tack! och välkommen hit!