söndag 1 januari 2012

Så var det igång

2011 avslutades inte med löpning. Däremot med min vanliga lördagscykelklass tillsammans med en hel hög grymma deltagare. 2012 skulle ha börjat med ett kort långpass på runt 20km. Men jag var alldeles för trött (inte van att lägga mig närmare 03, upp får vi ju gå ungefär samma tid oavsett dag), kände av lite att jag druckit mer alkohol än jag gjort på väldigt länge (Nästan två år. Och det var max 4 glas vin jag hann få i mig mellan 19 och 02...) och blev så fruktansvärt deprimerad över det äckliga regnet som öste ner utanför. Så det fick bli en kompromiss. Efter 10,8km varav drygt 1 av dem på blankis var jag återigen hemma. Ganska nöjd trots alls. Jag menar, vilket annat år (förutom förra då jag var gravid) de senaste tio åren har jag varit såpass fräsch på nyårsdagen att jag kunnat springa? Ganska bra det här med att vara vuxen trots allt. Supertrevligt hade vi igår också med god mat, fina vänner, lagom mycket vin och roliga sällskapsspel. Sixten, han sov sig genom hela spektaklet. Från sju till sju.

7 kommentarer:

Karin sa...

Bra jobbat! Jag har suttit i soffan heela dagen!!! Segt var ordet sa Bull!

Mia sa...

Jepp. Nu är det igång! Ska bli kul att följa ditt 2012.

kram m

Karin - FitnessochHälsa sa...

Oj, du sprang ju långt för att vara på nyårsdagen! Bra jobbat och gott nytt 2012!

Lisapisan sa...

Bra jobbat! Och va härligt att Sixten sov hela natten. Lava vaknade strax efter 12 och sen kunde hon inte somna om utan gnällde/skrek till 2.30, puh. Gott nytt år!

J sa...

duktigt! och ni måste ha världens snällaste bebis ;)

Löpning & Livet sa...

lisapisan & J: ja just den natten ;) Nä men han sover ofta bättre än vanligt när vi har besök, kanske känns tryggt när det är mycket ljud runt omkring? Sen ska jag verkligen inte klaga, han sover bra annars också!

Ellen sa...

Ja, TACK för en riktigt trevlig kväll! Den kunde inte ha blivit bättre :) Och vad skönt att Sixten sov resten av natten sen!