lördag 31 december 2011

Gott nytt år!

Så var det slut, det annorlunda året 2011. Annorlunda men helt klart otroligt bra. Det finns ju inte mycket som slår presenten vi fick den 18:e februari. Iskallt och mängder av snö var det. Rätt annorlunda mot idag. Och presenten har nu hunnit bli över tio månader och charmat oss mer än vi trodde var möjligt. Nästan hela året har jag varit hemma och haft mycket mer tid än vanligt att lägga på träning. Visst har jag fått tänka annorlunda ibland, fått vara blixtspontan ibland och planera om ibland. Men jag står fast vid att det är ett lyxigt år jag har bakom mig. Det finns några få dagar då jag önskat att det var jag som var på jobbet istället för hemma, men de är lätträknade. Jag vet att när vi byter kommer jag, även om jag har kul på jobbet, vara avundsjuk på lyxen att styra (nästan) helt över sin tid.


En ett dygn gammal Sixten

På springfronten gick det otroligt mycket bättre än jag vågat hoppas på och jag lyckades slå mina personbästan på både Lidingöloppet och milen. Jag startade och sprang halva Stockholm marathon 3 månader och 10 dagar efter förlossningen vilket var en dröm jag bar med mig genom hela graviditeten. Den ultimata drömmern var såklart att springa hela och kanske hade jag gjort det om inte en pytteliten muskel i ena skinkan börjat trilska en månad innan. Att komma tillbaks till samma springform som innan graviditeten gick förvånansvärt snabbt. Förmodligen på grund av att jag hade en komplikationsfri graviditet och förlossning samt kunde träna ändra fram till slutet och kände att jag inte tappade så mycket mer än ett lager kondition.

Jag ser fram emot 2012. Jag ser fram emot att se vad som kan hända med mina tider och mål och jag ser fram emot att börja jobba. Nytt jobb men samma arbetsuppgifter. Samma företag men i en annan stad. Jag fortsätter drömma om framtida möjligheter och tar förhoppningsvis små myrsteg mot dem. Gott nytt år!

12 kommentarer:

AKA sa...

Vilket omtumlande år!!! Gott nytt!

Anna (Orka mera) sa...

Gott nytt år och lycka till med allt du hittar på under 2012. Förhoppningsvis ses vi i löparvimlet på något roligt lopp :)

Karin sa...

Du kommer att vara supergiftig 2012!! Lycka till och Gott nytt!

Daniel sa...

Ser fram emot att följa dig nästa år också! Gott nytt år!

Mia sa...

Vilken skatt ni har fått :) Gott nytt! Kram m

Ingmarie sa...

Ja vilket år du haft! Gott Nytt 2012!

LinaTriathlet sa...

Önskar dig ett gott nytt år!

Hoppas på ett grymt 2012! :)

Snorkkis sa...

Vilket stort år! Och allt detta får du ta med dig in i 2012! Gott nytt år!

Fit-Eva sa...

2012 kommer att bli ett superår för dig! I´ll be following :-)
Gott Nytt!

Malin sa...

Vilket fantastiskt år du har haft! Ser fram emot att läs om dina äventyr även under 2012. Gott nytt år!

Carina sa...

2012 kommer bli ett fantastiskt löparår för dig!! Lycka till och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!!

Annoula sa...

Fina, fina Sixten!