onsdag 7 december 2011

Stelt vatten

Alltså, isbana. Jag säger bara isbana. Var är snön? Det skulle ju vara mer av den varan här jämfört med i väst. Imorn får dessa göra comeback.


Sixten 'hittade' en gammal mössa. Men han får nöja sig med att ha den inomhus. Det står ju fel namn på den. Och så var jag förmodligen några år äldre än honom när jag använde den.


Ps: Av tomten önskar jag mig ett par Icebug. Icke kompatibelt med föräldrapeng..


Skrivet på min Iphone

5 kommentarer:

Daniel sa...

Kul med is! Har själv ett par nya spikskor jag är sugen på att testa! :)
Tyvärr är det inte så kallt här nere än.

Hoppas tomten läser ditt inägg! ;)

Staffan sa...

http://wwwfyraochtrettio-staffan.blogspot.com/2011/12/knep-och-knap.html

Budgettips (alternativ till Icebug). Testsprang dubbarna idag ända ner till 3:25-fart på isigt underlag och hade kanonfäste hela tiden, dessa kommer bli toppen i vinter, 290kr för en sats med skruvdobb som kan återanvändas!

Jonna sa...

Jag skulle också vilja ha Ice-skor... det är ju verkligen en säkerhetsåtgärd. I våras vrickade jag till foten och fick mycket problem efter det.

Vilket supersött foto på Sixten i din mössa! Han är go din lille son!

Livs löpning sa...

Hej, är de bra de där dubbarna? Vart har du köpt dem? Har du även testat spikskor? Hälsningar Liv

Löpning & Livet sa...

Broddarna är ok men går inte att jömflra med ett par icebugs (eller motsvarande märken, har dock dålig koll på vilka som finns (inte jobbat på länge! :) ) men vet att asics har haft nån dubbad modell). på icebugsen "åker dubbarna in" när du springer på asfalt och slits inte på samma sätt. Sen är dubbarna i MYCKET tåligare material (samma som på dubbdäck. Blir det dålig vinter funkar broddar bra, men blir det mycket snö och is kan det vara värt att skaffa dubbskor!