lördag 3 december 2011

Nu får det vara bra

Jag har bestämt att det får vara bra med snorande och visdomstand som ger lätt huvudvärk nu. Lite snorande är inte farligt och även om jag inte kan förstå hur det kan bildas så mycket snor på så kort tid så känner jag mig pigg i övrigt. Huvudontet är inte så farligt egentligen, det blir bara lite värre när nosen är fylld av snor. Men nog om snor.

Idag har jag, om inte kört igång lite lugnt, iallafall kört igång. Först med min vanliga lördagscykel och därefter kvartalsutbildning i Body Balance. På cykeln kändes det att jag inte tränat på nästan en vecka, men det var skönt att få svettas. Deltagarna verkar dock ha tagit julledig redan för det vara bara fem tappra själar på plats. De klarade dock av de två pulstrapporna med bravur och jag hoppas de kände sig lika starka där under sista maxningen som de såg ut.

Duscha. äta och åka tvärbana plus tunnelbana till Sats Hötorget väntade därefter. Detta var mim första kvartalsutbildning och jag måste säga att den gav en hel del inspiration trots den korta tiden. Den nya koreografin känns bra och jag älskar redan balanslåten. Efter en enda genomgång. kan bara bli bra det här.

Men nu tänker jag dricka kaffe och äta lussekatt plus pepparkaka. Kanske blir det lite knäck med saffranssmak och rocky road också. Och varför inte en glögg? Ja, jag sa ju att jag är julbesatt..

2 kommentarer:

Johanna sa...

Håller tummarna att du är frisk på riktigt nu! Grymma mål du har satt upp för 2012, nu måste du få vara frisk så du kan träna som du vill ju, heja!

Mia sa...

julknarkandet har bara börjat! skickar över lite nykokad vinglögg också så blir din dag komplett :)