tisdag 6 december 2011

Det rätta spåret

Nu har jag hamnat på rätt spår igen. Inget mera snorande och en motivation hög som aldrig förr. Härligt. Fast imorse när sängen kändes varm och skön var jag inte så motiverad att gå upp för ett styrkepass. Tur att jag har en personlig väckarklocka som tvingar upp mig vare sig jag vill eller inte. 07:23 hade jag hunnit dricka ett glas juice och plockat fram matta, balansplatta och mina två kettelbells. 08:03 var allt bortplockat igen och jag var redo att hoppa in i duschen. Via lite bestyr med Sixten. Övningar som främst involverar ben och bål hade avklarats och det innan jag egentligen fattat att jag faktiskt var uppe och tränade. Det var inte ett jättehårt pass men det var lagom med tanke på att det stod ytterligare ett pass antecknat i kalendern.

Medelhård distans, ungefär 10km. När klockan började närma sig 17:30 hade jag bytt om och sa hejdå till övriga familjemedlemmar. Det var lite halt ute och väldigt mörkt. Jag glömde reflexvästen och kände mig lite osynlig trots att gatlyktor lyste upp min väg. Hem kom jag dock utan varken halkolyckor eller andra bekymmer. Det enda lilla dåliga är att min pågående ljudbok snart är slut. Det är ju många dagar tills jag får en ny. (Jag har ett Storytelabonemang där jag betalar 89kr/mån och då får en bok per månad.) Så kan det gå när boken är så beroendefrakallande att man tar varje chans att få lyssna. men hur som helst stoppade jag klockan på 9,9km och en snittpuls på 77%. Bra tajmat.

5 kommentarer:

Jonna sa...

You rock! Det är väl just det där att "inte tänka efter" som gäller om man ska orka morgonträna... just nu skulle jag tacksamt genomföra träning vilken tid på dygnet som helst om jag bara får vara frisk! Härlig kvällstur fick du till med!

Annoula sa...

Biblioteket tjejen! Biblioteket!

Missagda sa...

Kanske borde börja med ljudböcker jag med nu när jag springer mycket "icke-kvalitet"!
Förresten, vore kul att boka in ett träningspass (army), men då det är pissväder ute så undrar jag var man kunde köra det...? I vårt vardagsrum? Eller förresten, jag får ta med 2 kompisar till jobbets gym på helgerna, där finns även en större sal. kanske satsa opå det någon gång? Ligger vid Kungsan. Men tar man sig dit på helegrna så tycker jag att man ska köra ett lite längre och ett ríktigt ordentligt pass!

Karin sa...

Gillar verkligen Kepler. Avskyr Jonas Malmsjö. Hur står du ut?

Löpning & Livet sa...

jonna: ja lite så är det ibland. krya!

annnoula: haha nu låter du som en av mina bästa kompisars sambo (bibliotikarie han med) :) :)

missagda: ja! Det vill jag absolut någon gågn! Just nu är det lite fullt innan jul, men gärna efter!! Och får jag möjlighet att köra någon specialklass army på gymmet så lovar jag att säga till!

karin: jag har vant mig :) i början blev jag också halvt galen på honom. Egentligen skulle det väl vara bättre att läsa själv eftersom de är så bra de där böckerna, men just nu har jag inte riktigt tid (läs prioriterar inte. men wordfeud och nätet hinner jag visst med :) ).