tisdag 13 december 2011

Lussejogg

På morgonen. Typ innan hönan vaknat, för hon vaknar sju va? Tio i sex vaknade jag. Eller jag skulle vakna tio i men vaknade elva i av att Sixten stod i sin säng och grejade med något. Bra tajming.

Gav mig som planerat ut på morgonjogg. Hade föreställt mig ett gnistrande vitt landskap med knarr under fötterna. Men jag fick tyvärr vattenpölar och två grader varmt. Inte mycket luciakänsla där alltså.

Någon krona med ljus hade jag inte heller på huvudet, men åtta kilometer skrapade jag iallafall ihop. Åtta kilometer utan känsla. När ska den där snön och vintern komma egentligen? Jag har redan sagt att jag tror att vintern uteblir i år, men jag hoppas jag har fel. Riktigt fel.

7 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Jag vill oxå ha vinter! Morr på regn och vind!

LinaTriathlet sa...

Åh vårt fina vinterlandskap håller på att försvinna. Nu töväder! :(

Unknown sa...

Jag vill INTE ha snö för då stannar hela jäkla London... Sen får det vara hur fint det vill, i ett land där tågen inte går pga de mest fantasifulla anledningar (ursäkter) bör det helst inte vara kallare än +4...

Erika sa...

Men du bor för långt söderut! Vi har inte mycket snö, men om du gav dig ut här imorse tex var stan mörk men fylld av marchaller som lyste fin mot den vita gatan.

Vintern kommer!

Jonna sa...

Det är skit den här vintern, vädermässigt... även om snön kommer så blir ju vintern aldrig lika fin och lång som förra året, det är redan försent. Snö är ju liksom inte lika välkommet i april heller, som i nov-dec... då behöver man den som mest!

Snorkkis sa...

Jag tror vintern kommer alldeles snart.

Löpning & Livet sa...

Jag hoppas du har rätt snorkkis!!!