onsdag 21 december 2011

Klappsnappare...

...tänkte jag skriva. Men jag menade klappinslagare. Det är vad jag ägnat några timmar åt idag. Vilar kroppen får den kreativa sidan jobba. Eller nåt.


En liten tomte sov medan jag klappshoppade.

Det är roligt det där. I lördags var jag säker på att jag köpt alla klappar jag skulle. Pustade ut och tänkte att det här gick ju smidigt. Men så i söndags slog det mig att jag ju inte alls var klar. jag hade en liten klapp till att fixa. Den fixade jag igår. Nu äntligen, vad skönt. Tills på kvällen när jag skulle sova. Då kom jag på att jag ju glömt en grej. Så den fixade jag idag. Och slog in alla klappar i fina (nåja) paket. Så härligt. Men. Borde jag inte fixa den där lilla grejen också? Det skulle ju göra just den personen glad. Jo, så får det nog bli. Det får bli en tur till en affär i morgon också. med påföljande klappinslagning. Är jag klar imorgon tro? Eller har jag glömt något mer?

Jag gillar verkligen julen, men ibland medför den en liten nypa stress också. Tur att det mysiga och fina överväger ändå.

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Visst är det roligt att fixa paket! Men det är lätt hänt att det blir lite "för mycket" av det goda. Kom bara i håg att a-n-d-a-s mellan varven. :-)

Jonna sa...

Hihi! Precis sådär är det. Jag tänkte för tre veckor sen att jag var klar... pyttsan!

Vilken väldigt söt liten tomte :) Mysigt att se på Tjuvarnas Jul med honom i famnen!

Johanna sa...

Hahhaa, känner igen mig PRECIS! Har tänkt att jag varit färdig i över en vecka... men sen kommer jag på att jag "vill ha en liten grej" till grannarna som är barnvakt så ofta/syrran när vi kommer och bor där/svärmor när vi bor där/Moas kompis som ska hälsa på i eftermiddag... hehe... det blir ALDRIG klart :p

Annika sa...

Sötaste Sixten :)

Jo jag har tänkt likadant. Och faktiskt varit klar. Men så kommer jag på nåt mer som vore "roligt" att fixa, ett kort att skicka, en blomma att ge bort osv. Puh, men nu får det vara nog :)

Mia sa...

Det värsta för min del just nu är att jag ska resa med alla julklapparna *pust* :)

Löpning & Livet sa...

skönt att vi är fler :)

Mia: KNOW the feeling. Usch säger jag bara. Hoppas tåget går i tid åtminstone.. Vi åker em innan julafton. komemr väl inte vara nåt folk då alls.. :)