måndag 5 december 2011

Enligt plan

Idag stod det 10km vagnjogg i kalendern och 10km vagnjogg blev det. Med 300m bonus. Kroppen kändes bra under tiden och gör så även nu efteråt så jag hoppas (peppar peppar) att förkylningen är borta nu.

Ute var det nästan minusgrader och frost från natten låg fortfarande kvar på marken när jag gav mig ut runt halv elva. Det var lite halt på vissa ställen och jag fick äntligen en pytteliten känsla av jul och vinter. Nu hoppas jag på snö också.

Eftersom det är så fint väder ute blir det kanske en kort promenad i eftermiddag så att vi får lite mer luft. (Eller inte, kom just på att det ju blir mörkt typ tre och då är det inte lika roligt att vara ute och fingå..) I övrigt ska jag mest försöka lära mig en eller kanske till och med två låtar på den nya Balance-koreografin, skriva på några artiklar som snart ska vara klara och instruera Balance ikväll. Och nu insåg jag just att det är rätt höga tankar jag har om min effektivitet. Kanske inte hinner allt ändå.

5 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Är helt säker på att du hinner ;-)

Jenny sa...

Härligt med barnvagnslöpet, men vill du verkligen ha snö? :)

Malin sa...

Härligt med löpningen och bästa av allt: när förkylningar försvinner! :)

Snorkkis sa...

Ja det var faktiskt riktigt halt på vissa ställen idag, och också svartis ibland. Och kallt. Burrr

Karin sa...

Första snön här i Värmland och första löparrundan efter en förkylning ikväll! Riktigt fint. När man mest har tid att springa efter jobbet föredrar jag verkligen lite ljus snö framför bara mörker.