tisdag 13 december 2011

Ännu bättre...

Yeah. Ösregn och halv storm. Och ett tempopass att springa som dagens andra pass (Ja, jag sa ju att det här är en tuff vecka.). Tur att jag jag lyckades pigga upp mig med fina springkläder. Och lätta skor. Jag kände mig nästan lätt som en fjäder och trots att det bitvis blåste rejäl motvind gick det riktigt bra. Dels på grund av att jag trots allt hade en hel del medvind, dels för att det sluttade lätt nedför en lång bit och dels kanske för att jag var så arg på den här icke-vintern.Jag blev blöt och hade fina pandaögon när jag kom hem, men tro det eller ej, det var faktiskt riktigt skönt ute. Fast jag föredrar ju såklart snö och minusgrader. Det är verkligen mitt rätta element. Nu blir det lussekatter och glögg. Kan hända slinker det även ner en och annan knäck också. Och varför inte en pepparkaka när jag ändå är i farten? Rockyroadsen måste jag dock spara på, de har gått åt i en faslig takt...

5 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Snygg kjol :-)
Och bra jobbat med två pass denna sunkiga och regniga blåsdag!

Anna (Orka mera) sa...

Kan bara instämma, det var ljuvligt ute idag! Värsta snyggingen är du i kjolen också!

Karin sa...

Jag fattar inte varför alla måste klaga på "vintern". Jag gillar den mycket bättre än VINTERN de senaste två åren och nog bättre än vinter. Och, det går fortfarande att springa i skogen! Yeyh!!!

Jonna sa...

Vílken snygg löpartjej! Starkt jobbat i stormen!!!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Verkar så härligt att vara ute och springa! Blir lite avundsjuk...

Bra att du passar på att julefika också!