måndag 26 december 2011

Annandagsdistans

Igår blev det ingen träning då jag prioriterade en långpromenad på den tid som fanns. Idag har det däremot sprungits igen. 10,3km medelhård distans. Hur man än springer i den här stan börjar rundan med nedförsbacke och slutar med uppförsbacke. Eller ja, det beror ju såklart på var man bor, men där min mammafamilj och min pappafamilj håller till är det så.


Lite rester av stormen Dagmar fanns kvar i luften, men turligt nog hade vi vinden mot oss när det gick nedför och tvärt om när det gick uppför. Och när vi sprang längs kyrkviken slogs jag återigen av de enorma kontraster förra julen och den här julen bjuder på. Idag gick vågorna höga på det isfria vattnet. Sex plusgrader i luften. Förra årets annandag åkte jag och mamma skidor på den snötäckta isen. Många minusgrader i luften. Jag föredrar det senare.


Skrivet på min Iphone

5 kommentarer:

Jonna sa...

God Jul! Vilken otroligt söt liten pepparkaksgubbe ni har :) Bra jobbat med distanspass i Dagmar-blåsten... hon var inte att leka med hon!

Västgötskan sa...

Samma här. ALLTID uppförsbacke i slutet. Varför....?? Hi hi! :-)

anneliten sa...

Känner igen det där med uppför hem. I alla fall där jag bor nu. Vilket håll jag än kommer ifrån är det uppför sista 300 metrarna eller så. Om passet varit tungt tillåter jag mig ibland att gå. Vill vara nedvarvad när jag når dörren.

Ingmarie sa...

Uppförsbackar är bra! Bygger både benmuskler och pannben. ;-)

mikael sa...

Hemma!

Jag hoppas verkligen vi får en "riktig" vinter igen.
Vill inte ha det här tråkiga vädret med regn och dis :/