lördag 24 december 2011

God jul!
Det blev en rätt fin julaftonsjogg trots allt. För första gången hade jag sällskap då Martin och jag för första gången firar jul ihop. (Kan ju vara på tiden efter snart åtta år tillsammans) Det var två krispiga minusgrader i luften och även om det inte är någon snö så var marken lite vit.


Vi var dock inte röda alls. Två svarta tomtar var det som tassade ett varv runt lilla staden. När vi kom hem möttes vi dock av två tomtar; han utanför dörren och en tiomånaders där inne. Den senare ska dock snart klä om till pepparkaksuniformen. God jul!

Skrivet på min Iphone

10 kommentarer:

AKA sa...

Julpromenad blev det här när juldagsmorgon glimmade. Med viss tillhörande nakenchock i tomtevärlden på dopparedan! Hohoho god jul på dig!

LinaTriathlet sa...

Härligt med en löptur!
Jag fick köra gymträning istället.

God Jul!! :)

Helena sa...

Började min julafton exakt likadant, men jag hade lite vitt runt fötterna och som turkos tomte. Ha en fantastiskt julhelg och ta hand om dig och de dina!

Jenny sa...

Godjul på dig med!

runwaytoadventures.com sa...

God Jul! världens sötaste pepparkaka du har :)

Mia sa...

God jul på er! KRAM

Caisa sa...

God Jul (har ju inte givit mig tillkänna innan..)!!

Anna sa...

Men vilken härlig kille! Och jo, det är lite skillnad på vädret. Måste säga att jag saknar snön.

Unknown sa...

God Jul!!

Jag saknar också snön...

Rebecka sa...

Vad söt Sixten är! Gulligt att även Sixten var pepparkaksgubbe på jul! :-)
Har han också varit superintresserad av granen och julgranskulorna? ;-)