söndag 4 december 2011

Lussekatter och springsnuttIdag har jag varit effektiv minsann. Sixten lät oss sova till strax efter halv åtta, men ändå har jag både hunnit baka och springa en snutt. Och i eftermiddag ska jag på adventsfika. bra söndag det här.Jag gillar inte russin så jag tänkte ha lite pärlsocker på katterna istället. Men det hade jag visst inte hemma så det fick bli gojibär.De (bären) blev lite mörka, men jag hoppas det ska smaka ändå.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Jag är säker på att de är JÄTTEgoda!Skönt att du är pigg igen!

Jenny sa...

Mys-mys med lussebullar. Såg gott ut!

Lisa sa...

Ser ju supergott ut:)

Träningsglädje sa...

haha fantastiskt med gojibär på bullarna. de blir lite nyttigare då också va?? nu måste vi verkligen ut och springa alltså. tredje gången gillt med date!!