lördag 10 december 2011

Favorit i reprisIdag körde jag en favorit i repris och gymmade innan min cykelklass. En riktigt bra start. Som vanligt funktionellt och fokus på ben och bål. Squat med stång över huvudet (raka armar, brett grepp) är en ny favorit. Jag underskattade dock min förmåga och körde på alldeles för lätta vikter, trots att jag ökade för varje set och körde totalt 5 set. Var visst lite länge sedan jag körde den övningen sist. I övrigt var det en hel del gammal skåpmat och en och annan nygammal övning.


Cyklingen bestod av två pulspyramider där den stora utmaningen ligger i att (två gånger) orka ligga kvar strax under mjölksyratröskeln i tre minuter direkt efter att ha maxat i två minuter. Det känns vill jag lova. Resten är ingenting i jämförelse.

3 kommentarer:

Jonna sa...

Go Andrea! Superstarka du! Jag kanske också ska våga pröva det upplägget, först styrke sen spinning. Men jag har blivit slö med dubbleringar, tycker oftast det räcker med ett pass :)

Sofia sa...

Tack för grymt pass i går! Du är min "favoritcykelinstruktör". Peppande, energigivande och superjobbigt. Bra jobbat!

Löpning & Livet sa...

jonna: klart du vågar!

sofa: tack!