söndag 8 januari 2012

Energi ut och energi in

Efter ett långpass på prick 23km och en tuff vecka med totalt 11h träning och drygt 77km löpning är jag mer än värd en stor bit (eller två) riktigt kladdig kladdkaka. Eh.. som om jag inte ätit en hel del annat extravagant mumsigt i veckan. Men det anser jag mig ha plats för med mitt energibehov. Sålänge näringsbehovet tillgodoses givetvis.Ingen rekordvecka vad gäller varken totaldistans eller långpasskilometrar (Och förmodligen inte total tid heller men det har jag inte så stor koll på. Kvalité går före tid.) men jag har trots allt haft en viloperiod för inte så länge sedan och det gäller ju att stegra successivt.

Långpasset kändes rätt bra men på slutet var jag riktigt hungrig och fantiserade om en riktigt kladdig kladdkaka. Och nu är det dags för den!

Skrivet på min Iphone

12 kommentarer:

Jenny sa...

Precis rätt! Fy fasen vad gott det där såg ut!

Anonym sa...

alltså, är inte 77km en jättemassa kilometrar på en vecka? ... Iallafall i min bok. Inspirerande är det iallafall! Å det såg gott ut med kladdkaka ...

LinaTriathlet sa...

Åh så gott det där såg ut! Mums!:)

Karin sa...

Et var i sanning en bra och väl värd belöning!

anneliten sa...

Hmm, en sådan bild frestar extra mycket när man som jag är på sin andra dag av ett sockerfrihetsexperiment.

Johanna sa...

Helt rätt!! Och 77 km är sannerligen inte fy skam! Heja du!

Jonna sa...

Vilken vecka! 11 h är ju hur mycket som helst, särskilt när du springer så mkt för det är ju alltid svårare att få ihop "löptid" än t.ex. "gymtid". (Det är ju t.ex. inga större svårigheter att gymma 90 min om dan men desto svårare att springa motsvarande dag på dag)

Haha, helt rätt att äta kladdkaka efter en sån långpanna! Jag brukar börjar fantisera om gräddtårta och ostmackor på slutet av långpass... måste vara kroppen som försöker säga något! ;)

Löpning & Livet sa...

det VAR riktigt gott!

annamarkelin: Jo såklart det är! Kanske inte för vissa, men för mig är det det definitivt. Även om det inte är rekord :)

jonna: så sant. 11h är mycket och inget som sker varje vecka. Det är det fina med att periodisera :)

Annika sa...

Kladdkaka är min största craving just nu när jag försökt vara sockerfri i två veckor mellan allt julgodis och kommande semester. Mmmums!

Ann sa...

My GOD så gott! Det var du verkligen värd. När min avgiftningsmånad är över ska jag göra kladdis oxå. Tack för belöningsinpiration ;-).

Suzan sa...

Gott gott!

Daniel sa...

Wow! Vilken fin vecka du fick till!!!