torsdag 26 januari 2012

En ultrafundering

Jag har ju velat springa ett ultralopp av något slag ett tag nu. Eventuellt ett 6h lopp men jag vet inte om det riktigt passar mig att springa många varv på samma bana. Jag har lite svårt för sånt. En extra utmaning, javisst, men jag utmanar mig hellre på andra sätt. Lidingö ultra har jag sneglat på ett tag men det ligger helt fel där i maj bland Göteborgsvarv, Stockholmsmara och annat. 5 mil känns som en bra sträcka. Jag har svårt att se mig springa så värst mycket längre än 6 mil. Kanske 7-8, men längre än så kommer det nog aldrig att bli. Så det här skulle ju passa mig perfekt. Att det är en av mina bästa vänner som är en av arrangörerna och att nästan alla pengar som kommer in i form av anmälningsavgifter och bidrag går till välgörenhet gör ju inte saken sämre. Måste bara kolla sommarplaner och vänta på bättre pengatider. Framförallt det sista...

4 kommentarer:

fitnesscoachen sa...

<3

Maskinben sa...

Kör LL 50K Ultra vetja, mer Hard Core än gbg 1/2 mara

mikael sa...

Har bestämt mig för att satsa lite på marathon nästa år. Eller satsning vet jag inte om jag kan kalla det ...

Tror att kapacitet finns för att göra under 3 timmar på maran så det siktar vi på

Magdalena sa...

Det är klart du ska med! Jag ska nog med. En välgördenhetsgrej! Komigen! ;o)