tisdag 17 januari 2012

Ett minne blott

Är snön.

Att jag gillar snö är det väl numera ingen som reglebundet läser här som missat. Gillar är föresten en underdrift. Jag älskar snö. Och jag älskar vinter - när det är snö. Annars kan det vara.

Det är kul att åka nedför.

Jag blev så glad när jag vaknade och insåg att det snöade igår. Vi var ute och gick en sväng i snöyran och jag tänkte att nu blir det kanske äntligen vinter. På eftermiddagen såg jag temperaturen stiga och tänkte att det nog är bäst att ta en pulktur (Sixtens livs andra) innan snön är borta. När vi kom ut småregnade det. Idag är snön borta. Typiskt.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Ja det är en riktig skitvinter faktiskt... jag saknar allt med vintern, rykande kalla vintermorgnar med gryende rosa morgonljus, -20 gr, isande kvällar med rök ur skorstenarna, stjärnhimlar, tjocka snötäcken... vi har visserligen snö sedan 1 månad drygt men det är ju så tunt snölager och "varm mark" under snön.

Mia sa...

Blixthalka igår här i Uppsala. Snö som kommer och smälter och kommer igen och nästan smälter bort. Nej, vinter är det inte i år.

Västgötskan sa...

Jo, jag tycker också om snö. Men nu är det snart februari och då kan det lika gärna kvitta. ;-)

Livskraft sa...

Sonen vill ha snö, inte jag..går så mycket bättre att springa med vagn utan snö. ;)

mikael sa...

Var ute med Kakan och åkte pulka i helgen. Det var mest roligt men han var nog lite rädd också. Pirret i magen när han åkte nedför backen kanske var läskigt :)
Nu är det lite kallare i Göteborg och snön stannar nog ett par dagar till :)