tisdag 3 januari 2012

Mitt livs första tusing under 4min!


I just den där outfiten men minus regn och pandaögon.

Ja det är faktiskt sant. 3:52 stoppade jag klockan på efter den femte och näst sista intervallen. Visserligen hade jag medvind men jag är stolt ändå! Dock är det nog en bit kvar innan samtliga intervaller går så snabbt, men om jag bara kan lära mig att sluta fega i början samt slipper motvind på tillbakavägen (Jag springer fram och tillbaka på Årstabron, ni vet där tågen söderifrån rullar in i Stockholm, som är drygt 1000m), där det även lutar lätt uppför, kanske jag inom en någorlunda snar framtid springer samtliga under 4:10. Kanske det kanske. Trött, stolt och endorfinig avslutar jag nu en tuff träningsdag och ser fram emot en lite lugnare imorgon.

22 kommentarer:

Fit-Eva sa...

U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!

mary sa...

jisses amalia krusmynta! Speedy!

Karin Engen sa...

Wooohoooo!!! Välkommen i klubben :D

Löpning & Livet sa...

snart får jag kanske börja satsa på 5 och 10km istället för marathon :)

Något verkar iaf ha hänt med min kropp. Heja mammakroppen!

Daniel sa...

Håller du på att pricka in en formtopp mitt i vintern?... He he! ;) Grymt bra!!! Heja dig!

Karin sa...

Wow! Bra jobbat!

Fit-Eva sa...

P.S. - Kan det vara kjolen? ;-)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Wow, jag blir så impad!
Hoppas det blir likadant med min mammakropp som förhoppningsvis snart får börja springa:)

Johanna sa...

W O W!!

och ja, såklart att du SNART springer alla under 4.10

Ingmarie sa...

Tjusigt! Grattis!!!!!!!

Lisapisan sa...

Bra jobbat!

Sofia sa...

Du är ju bara så himla grym!!!

Mia sa...

Congrats! Själv fick jag kämpa för att överhuvudtaget komma 1000 m på fyra minuter igår :)

Heja Andréa!

Rebecka sa...

Härligt!!

Ja, Axel reser sig lite halvt sådär.. Men om man ställer honom vid gåvagnen så tar han faktiskt stapplande steg, alltså inte bara när mamma och pappa håller honom i händerna! Men han är en liten fegis han med! ;-)

Lisa sa...

Riktigt bra jobbat!! Grattis! =)

anneliten sa...

Du är verkligen på gång! Snygg kjol också!

Anonym sa...

Vad snabbt, bra jobbat! /Alva

Löpning & Livet sa...

Tack, ni är bästa peppet!

Anna (Orka mera) sa...

Grymt!!! Härligt med sån form! Heja heja!

Sara sa...

Heja!!

Ann sa...

Shit va grym du är! En milstolpe att bocka av jue. Åh, heja du!! kRaM

emma sa...

vad kör du för vila då? behöver lite inspiration till mina intervaller =)