lördag 14 januari 2012

Nu är det såhär...

...att om man (jag) springer ett långt (15,7km varav 8km fartlek) och rätt tufft (eftersom det blåste isstorm typ) fartlekspass på fredag kväll så blir man (jag) väldigt trött av att instruera en timme cykel som består av anaeroba/intensiva intervaller (mjölksyraintervaller om du så vill). Pust. Jag blev lite trött. Väldigt trött. Och jag ska nog sova någon timme nu.

9 kommentarer:

Snorkkis sa...

Sussa sött! Tror också jag ska ta en tupplur nu trots att jag nöjde mig med dryga milen igår kväll och inte tränat alls idag.

Suzan sa...

nighty night!

Ingmarie sa...

Mern det där är en SKÖN trötthet! :-)

Jonna sa...

Hoppas Sixten lät mamma vila sen :) Bra jobbat med all varierad träning sista dagarna!

Erika sa...

Skönt med långpass. Och sömn! Hoppas lille Sixten också ger mamman sina timmar :)

Johanna sa...

Hihi, konstigt om du INTE varit trött! Hoppas du fick en skön tupplur!

katarina sa...

hej hej! Tack för bra pass igår. Gillar activio-systemet väldigt mycket! Läs om vad jag skrivit om det på min blogg!!! :) (katarina)

Anonym sa...

Det blev säkert en alldeles fantastiskt bra sömn efter den träningen, härligt jobbat!

Löpning & Livet sa...

Det var skönt att sova :)

Katarina: vad kul att du gillade det! Jag skulle gärna köra lite längre intervaller, men för att inte helst skrämma bort deltagare får jag börja lite lagom :) Kanske blir det längre intervaler av denna typ senare i vår!