måndag 30 januari 2012

Trippelt tror jag

Ikväll ska jag, förutom min vanliga body balance, insturera army traning! Roligt roligt! Det är en specialklass eftersom vi har medlemskväll. För att samla ihop några små löpkilometrar tänkte jag även springa dit. Hem får vi se, misstänker att benen är lite trötta då och hellre åker tvärbanetåg. Så trippelt upp. Även om kilometrarna inte blir så många (max 5 om jag tar en liten omväg) och armyn inte lika effektiv som om jag körde som deltagare. Men inte desto mindre roligt.

Igår sprang jag en lite längre lättdistans istället för långpass. Det var ju återhämtningsvecka. 14,7km i härliga minusgrader och knastrande snö. Det är inte särskilt moddigt alls den här vintern. Än så länge.

Sixten övar sig på att gå. Han kan det nu faktiskt. Iallafall i stort sett. Han släpper inte så gärna taget själv, men när man släpper honom så står han stadigt och går framåt. Idag lärde han sig dessutom att byta riktning. Öppna föskolan är bra, där kan han kolla in andra barn och härma. Genom ett helt rum (10m??) gick han där. Nu sover han och jag har dagens enda stund för mig själv (bortsett från kvällen). Måste snabba på så att jag får något gjort också.

11 kommentarer:

Jenny sa...

Känner igen det där med att passa på att fixa saker när han sover....konstigt att man ofta hamnar framför datorn då.....:)jag ska försöka städa min dotters rum när han sover nästa lur...önska mig lycka till! Förresten har du något förslag på där med vagn? Jag kollar för fullt, en djungel minst sagt!

Livskraft sa...

låter som en riktigt nice träningskväll!

Löpning & Livet sa...

jenny: nja, jag har ju en teutonia spirit s3 men det är ju ingen renodlad löparvagn. jag har även sprungit med mountain buggy terrain men den är ju det inte heller. den gillade jag dock riktigt mycket! Dock stor och tar mycket plats. tar plats gör också chariot cx som är en multivagn som både går att springa, cykla och åka skidor med. Tyckte att den var rätt svårsvängd dock. hört en del bra om babyjoggers löpvagnar och sen ska trille ha billiga springvagnar. hur de är vet jag dock inte.

Malin sa...

Ohh, härlig kombo! Rock on supertjejen!

Erika sa...

åh, stora Sixten. Nu går det snabbt, de växer så fort!!

Karin sa...

Härligt med en trippel! Du, vet du hur underlaget ser ut runt söder? Kommer t sthlm i helgen och tänkte förlägga en morgontur runt södermalm, fast med vilka skor?

Löpning & Livet sa...

karin: hm.. sprang på södra söder igår (längs vattnet från danvikstull bort till årstabron och där var det bra underlag. Varken is eller modd så jag skulle kört på vanliga skor. Ds trainer igår.

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Oj vad mycket träning! Kul!

Carina sa...

Vad skönt det lät med ett lättdistanspass!! Ser fram mot att köra ett sånt fredag morgon :-)

Miss Agda sa...

TRippelt upp låter härligt och bra kombo av olika pass också!
Nu när sixten tagit de första stegen så kommer det att gå fort framåt, i dubbel bemärkelse ;)

Jonna sa...

Heja Sixten och heja Sixtens mamma! Full fart framåt för er båda två verkar det som!