tisdag 10 januari 2012

Morgonmys

Midnatt råder tänkte jag skriva men sedan kom jag på att klockan faktiskt var drygt sju när vi gav oss av jag och Sixten.

I min kalender står det, bland annat, morgonjogg 6-7km under dagens datum. Eftersom jag redan igår kväll bestämt att jag ville sova lite längre än till tio i sex bestämde jag att denna morgonjogg skulle få ske i sällskap av Sixten.

Innan jag la mig kikade jag ut och såg till min glädje att det snöade. Somnade efter att vi fick trösta en ledsen Sixten en bra stund. Sov sedan gott nästan ända fram till sju. Gjorde oss i ordning och gick ut.

Kombon morgonjogg, vagn och nysnö gjorde att jag nästan fick till något långsamhetsrekord men vad spelar det för roll? Inte något alls faktiskt. Det var en fin tur och jag hoppas att det kommer mera snö.

9 kommentarer:

Jonna sa...

Åh mysigt att kommit snö även hos er! Vi fick en släng nysnö i natt och imorse var det -14, härligt!

Västgötskan sa...

Är det snö, behövs inget tempo. Bara njuta! :-)

Anonym sa...

Hej hej!

Följer din blogg och tycker att du är inspirerande för oss som också vill hålla igång och jogga. Jag tycker det är så härligt att läsa att du joggar med Sixten. Nu undrar jag om du har några tips på hur man gör när barnen kommit upp lite i ålder och inte sitter i vagn längre. Jag har en treårig dotter. Jag ser inte riktigt någon möjlighet att ta med henne ut på löprundor överhuvudtaget. Hur tror du att du kommer lösa det när Sixten blir större, har du funderat ut nåt knep än? Kram från en annan löperska som inte kommer ut så ofta! :)

Snorkkis sa...

Fin morgon! Och ett redigt styrkepass samtidigt!

em sa...

det här gillar jag med dig och din blogg!
du verkar finna nåt positivt/fint i allt!

Löpning & Livet sa...

anonym: Jag vet faktiskt inte hur det kommer se ut framöver. Snart börjar jag jobba och då springer väl säkert Martin med vagnen då och då. Men sedan när vi båda jobbar och ändå får träna morgon/kväll så blir det förmodligen inte lika mycket sprungiet med vagnen. Möjligtvis om vi springer intervaler på bana och joggar dit och hem och turas om att ha vagnen eller om vi springer kortare långpass ihop och har med oss Sixten. Ev köper vi en "rikgit" löparvagn som itne väger typ nåt, men vi får se hur stort behovet är först.

Kul att du läser föresten!

Löpning & Livet sa...

em: vad fint sagt!

Carina sa...

Åh, du är så himla duktig som går upp och löptränar på morgonen!!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Härligt morgonmys! Men synd att snön redan är försvunnen...