tisdag 3 januari 2012

Tuff tufft

Efter två lätta veckor är jag återigen inne i en tuff. Egentligen skulle förra varit medelhård, men jullatmasken satt kvar så det blev lite färre pass och kilometer än planerat. Men nu är ordningen återställd. Transportjogg till gymmet på totalt 6,5km via lite omväg dit samt Body Balancen.

Idag kom jag ut på morgonjogg trots att en ickesovande storbäbis höll oss vakna i nästan två timmar inatt. Dessutom kom jag i säng sent och hade svårt att somna. Tippar på max fyra timmar kvalitativ sömn vilket är nästan hälften av vad jag behöver för att fungera optimalt. Tur att de här vakennätterna hör till ovanligheterna (peppar peppar...). Förmodligen är jag piggare nu än jag varit om jag sovit en timme till dock. Så jag är ganska nöjd med mig själv som gav mig av. Dessutom var det ganska mysigt ute. Trots avsaknad av snö och minusgrader.

Ikväll väntar 6x1000m plus upp och nedjogg. Jo, tufft är vad det är. Tur att jag har lyxen att kunna sova en stund på dagen.

10 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Riktigt tufft!

Starkt och bege dig ut trots få timmar sömn!!

Fit-Eva sa...

Dubbla pass - nice!
Lycka till på tusingarna!

Johanna sa...

heja du! tusingar skojar man inte bort, hoppas att du får lite sömn innan så du orkar :)

Jenny sa...

Du är stark! I bland finns det gott om energi trots vakna nätter!

Mia sa...

Jag siktar också på en tuff vecka... Tror jag. Det verkar så. När vardagsrutinerna är mig åter igen på måndag ser jag fram emot morgonpassen.

Bra jobbat trots brist på sömn.

Karro sa...

Vilken härlig träningsdag trots lite sömn. Undra om det var något särskilt i natt då även min lille som alltid sover var vaken en gång i timman!!! Hua

Snorkkis sa...

Tufft är bara förnamnet. Hoppas tusingarna gick bra!

mammaspring.com sa...

Vad roligt att jag hittat din blogg! Ser att vi har samma måltider för en hel del lopp! Ska bli roligt att följa dig!

Löpning & Livet sa...

Och ni är lika fina som vanligt!

Carina sa...

Strongt av dig att ge dig ut på ett morgon joggpass trots att du inte sovit. Det skulle nog jag inte fixa!! Bra där!