torsdag 5 januari 2012

Snö!!


Gammal snöbild. Från några dagar innan Sixten kom faktiskt.

Idag har vi i lilla familjen varit iväg och badat för att Sixten inte helt ska glömma bort sina skills från babysimkurserna han gått. Vi tänkte börja en tredje längre fram i vår men försöka bada lite på egen hand då och då fram tills dess. Nu var det ett tag sedan han senast simmade så tyvärr hade han glömt en del och tyvärr var vattnet i kallaste laget så vi var inte i så länge. Men dyken mindes han iallafall och det var kul att vara i vattnet även om benen inte simmade lika frenetiskt som innan.


Gammal simbild. Från någon gång i försomras.

Fast egentligen var det inte det här jag skulle skriva om utan snö!. För när vi kom ut från simhallen och jag kollade min mobil hade jag fått ett sms från Sofie som löd något i stil med "Kolla ut, det snöar!". Det är tydligen vida känt att jag är en snöälskare. Nu snöade det faktiskt inte där jag befann mig just då, men när vi transporterat oss några kilometer närmare hemma såg jag att hon hade rätt, det snöade! Så kvällens dryga mil lättdistans gick på snö. Inte en dag för tidigt om du frågar mig! Kan den få ligga kvar nu då snälla? Det får väldigt gärna komma mer också och jag lovar att inte klaga när jag tuffar runt i modden under morgondagens snabbdistans. Inte alls ska jag klaga. Inte alls.

8 kommentarer:

Malin sa...

Så härligt med snö! Håller tummarna för att den ligger kvar. Snölöpning är ju fantastiskt. Tungt men vackert och grym träning. Och så känner man sig ju så lätt och snabb på barmark sen. :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Ja, det får gärna komma lite snö nu. Vill ut och testa mina nya Icebugs, även om det bara blir promenad.

Karin sa...

he, he, vi håller helt klart på olika lag! (SMÄLT, SMÄLT!!)

Annoula_anna@hotmail.com sa...

Haha.. Vilken sötnos i vattnet!

Snorkkis sa...

:) . Det blev väldigt ljust och fint! Och ännu är det inte så moddigt tror jag.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad mysigt att bada! Kommer också börja med det så fort Wilmer är lite äldre och babysimmet har kommit igång.

LinaTriathlet sa...

Härligt att ni fått lite snö också! Jag har bytt smålands grönska till ett vinterland i norr. Det är vackert!

Mia sa...

Ni verkar ha bättre snöchanser än vad vi har i Götet om det nu kan vara till någon tröst :)