fredag 1 november 2013

Gym x 2

Idag är en sån där dag då jag gör tusen saker samtidigt. Vill både passa på att sova, städa, tvätta, träna samt dricka kaffe, äta havssaltchoklad och kolla på Rederiet via Öppet Arkiv (Borde kanske skämmas över att jag fastnat i denna 90-tals-såpa, men va fasen. Nostalgi ju!). Dessutom ska jag amma och bära runt på en bäbis också.En av oss somnade i gymmet

Men hur som helst lyckades jag iallafall få till trettio minuter coreträning. Enbart övningar med boll men utan någon som helst struktur. Dock svettigt och effektivt. Inland är det bra att känna sig stressad.

3 kommentarer:

Malin sa...

Undrar vem av er som somnade? ;)

Saras Träningsblogg sa...

Hehe, vilken mysig bild! Oj va du håller igång...men det där med att äta havssaltchokklad låter bra ;)

Unknown sa...

det märks att du är tvåbarnsmamma! jag är långt ifrån så effektiv...