söndag 24 november 2013

Framsteg

Ytterligare en vecka har passerat i snabb takt. På träningsfronten är det tredje veckan jag springer och det fortsätter att kännas bra. Denna vecka har jag utökat ytterligare och är uppe i fyra pass, två med vagn och två utan. Fortfarande bara distans men helgpasset blir långsamt lite längre. Dock inte så värst stor ökning denna vecka, just på grund av att jag ökat upp antalet pass. Drygt 12km blev det efter frukost igår. Kallt om nosen och ett tag blev jag lite rädd att jag skulle få mjölkstockning. Det gick dock bra, men jag får nog ta på "bröstvärmare" nästa gång det är nära minusgrader.Idag har jag varit iväg på kvartalsutbildning i Body Balance. Förra gången var jag i vecka 34 och allmänt osmidig. Idag väldigt mycket rörligare.

Sedan ett år tillbaks instruerar jag inga fasta klasser (har knappt instruerat alls faktiskt), men nu börjar jag bli riktigt sugen. Så länge jag är föräldraledig finns lite mer tid och jag kan prioritera en klass i veckan. Men vi får se. Måste hitta rätt ställe först. Och föräldraledig är jag ju i och för sig bara en termin. Men det är ju iallafall bättre än inget.

2 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Vad fantastiskt det är att du redan kan springa, och så långt. Njuter med dig! :)

Anna (Orka mera) sa...

Härligt med både löpning och body balance! Fantastiskt vad kroppen återhämtar sig snabbt!