fredag 29 november 2013

En dag avklarad

Dag ett är avklarad och trots att det var en väldigt lång och intensiv dag var den ändligt givande. Ett roligt upplägg och inspirerande ledare. Framförallt en workshop om kommunikation som jag rar med mig en hel del ifrån. Kommunikation är intressant. Vi läste en kurs i det under min högskoleutbildning men det här var faktiskt bättre. På bara två timmar väcktes flera nya tankar.

Träningen var rätt tuff. Särskilt för en postgravid som jag. En del hopp, men det funkade faktiskt bra. Inget läckande eller annat obehag. Jag glömde nästan att jag födde barn för sju veckor sedan. Men oj vad jag kommer få träningsvärk! Särskilt i rumpa och vader gissar jag, men förmodligen i hela kroppen. Det ska bli intressant att se hur det går att köra imorn...


Två trötta...

På hemmaplan hade det gått finfint precis som väntat. Dick blev nog både Ester och mina bröst glada när jag kom hem. Även fast jag stressade med pumpning på varje rast fanns det en rejäl middag kvar till bäbis. Nu kör vi på samma visa imorn och hoppas att produktionen hålls någorlunda normal.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Härligt!
Hoppas dag 2 blir lika bra. :-)
Tack för "rapport". :-)

Julia sa...

söta :) så bra med utblidning!

Unknown sa...

åh vad tuff du är som gör detta! pumpar du ut innan också eller ger ni ersättning då?

Löpning & Livet sa...

Jonna: vi ger ersättning så pumpar jag bara för att hålla igång produktionen någorlunda. Tycker den sjönk rätt fort, men nu efter två dagars ihärdigt ammande är den tillbaks igen :)