torsdag 7 november 2013

Bland inspiratörer
Idag släpptes schema och platser till BBC mamma och där ska jag även detta år instruera en cykelklass. Det är verkligen en ära att få vara en av instruktörerna på detta välordnade event. Och framförallt en ära att få figurera bland så otroligt duktiga människor som flera av dem är stora inspirationskällor för mig. Verkligen roligt!

6 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Så roligt!! :) du är så grym!!

Malin sa...

Så kul!!
Jag funderar på att åka iväg på detta. Vid den tiden lär jag förhoppningsvis träna på hårdare men ska förmodligen börja leda mammacore o är inne på att lära mig mer om gravid/mammaträning.

Unknown sa...

vad kul, grattis! när är det?

Löpning & Livet sa...

Det är den 1 mars Jonna. Kolla in sidan och skynda att anmäla dig :)

Löpning & Livet sa...

Du får jättegärna bo hos mig om du ska gå föresten

Saras Träningsblogg sa...

Va kul!!! Låter jätteskoj!!