torsdag 21 november 2013

Mål för 2014

Det där med mina mål för 2014 är faktiskt ganska enkelt att skriva om; personligt rekord på samtliga distanser.

Ungefär som alltid med andra ord. Målet är dock inte personligt rekord på samtliga lopp, nej, någon självinsikt har jag ändå :)

Jag har inte bestämt exakt vilka lopp jag kommer springa, men om jag hade alla möjligheter skulle det se ut ungefär såhär:

  • Premiärmilen 10km
  • Kungsholmen runt 21,1km
  • Göteborgsvarvet 21,1km (?)
  • Stockholm Marathon 42,2 km
  • Parloppet 5km (?)
  • Berlin Marathon 42,2km (?)
  • Hässelbyloppet 10km

Och kanske några fler. Jag vet att det finns en hel del andra troliga, men just nu har jag dålig koll på när de ligger. Det är lite tomt där under sommaren, men vis av erfarenhet vet jag också att jag brukar vara i dålig form denna tid. Dels på grund av att jag formtoppat till Stockholm Marathon och dels på grund av värmen och allergi/astma. Men dyker det upp kul lopp och jag känner mig sugen så är det mycket möjligt att det blir en hög till.

Jag är dock inte anmäld till ett enda av dessa lopp än. Eller jo, Göteborgsvarvet är jag anmäld till (tror jag, det är via jobbet så jag har inte så bra koll) men det är tveksamt om det blir något av det. Det beror lite på vilka resor vi prioriterar att lägga pengar på nu när en av oss kommer vara föräldraledig ett tag framöver. Parloppet var ett roligt lopp som jag gärna springer igen. vad sägs Carro? Berlin Marathon fick jag tyvärr ingen plats till, men eftersom Martin fick det och vi kommer åka får jag försöka lösa det på något sätt. (Har du en plats du vill sälja?)

Lopp att persa på utnämner jag Kungsholmen runt, Stockholm Marathon/Berlin Marathon, Parloppet och Hässelbyloppet. Det ska väl gå får jag tro.

9 kommentarer:

Johan sa...

Problemet är ju att det finns så himla mycket man vill springa och cykla och skida och kanske triathleta och så vidare... Och nån helg kanske familjen vill ha mig hemma i sommar också :)
Men vi kanske ses till Varvet då i alla fall. AfterRun hos Fit-Eva?

Malin sa...

Vad kul med en massa lopp nästa år, o marathon dessutom. Det kommer du ju klara galant, så stark som du är redan. Funderar själv på när jag kan börja springa men känns inte aktuellt ännu tyvärr.

Malin sa...

Tack för tipset! provade precis Happy Hips. Väldigt välbehövligt! Men gud så stel ;)

anneliten sa...

Heja dej!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Jag är på!
Vi får satsa ännu högre än en 5:e plats denna gång:)
Har tänkt springa samma tävlingar, så då får vi hänga.
Pers på alla distanser är det som gäller.

Heja oss!

Rund är också en form! sa...

Roligt med massa lopp. Jag sitter också och kikar och funderar just nu. :-)

Unknown sa...

heja dig, det kommer gå vägen, så målfokuserad och tuff som du är !!! du är välkommen på Limsjön marathon om du/ni vill men förstår att det ligger illa till mellan GV och SM. Men ett par varv á 7 km st kanske... en liten Leksandsweekend!

Andreas Åkesson sa...

Blir spännande att följa dig under året!

Louise sa...

Vilket härligt år du har framför dig! Hög målsättning, men då blir det ju också mycket mer spännande! Hoppas det löser sig med Berlin. Har du sprungit Kungsholmen runt förut? Den har några tuffa backar i slutet av varvet... Och glöm inte Hälsoloppet - definitivt snabbaste milbanan i Stockholm!